Home Afvallen 5 kg Afvallen In Een Week

5 kg Afvallen In Een Week

by Frans
Published: Updated:

Ik moest snel afvallen voor een aankomende reünie op de middelbare school. Ik had alles geprobeerd, lage koolhydraat diëten, lage vetgehalte diëten, afval patches, supplementen, alle “beroemde diëten” maar niets werkte voor mij op de lange termijn. Ik zag op een avond laat een documentaire die mijn leven veranderde. De documentaire bevatte een bekende voedingsdeskundige uit Zweden die een eenvoudig 7 stappenplan had om snel af te vallen. Ik noteerde het, wijzigde het een beetje en probeerde het uit. Verbazingwekkend genoeg hielp het me om 5 kilo af te vallen in 7 dagen en 20 kg in totaal.

Ik moet je wel eraan herinneren dat dit een snelle kick-start afvalprogramma is, terwijl sommige deze methode gebruiken als een lifestyle, de meeste mensen gebruiken het om snel gewicht te verliezen voor speciale gelegenheden zoals, reünies, bruiloften, vakanties en verandering van de seizoenen enz.

Dit zijn de 7 regels die ik heb gevolgd om 5 kg te verliezen in de eerste week:

1) Het belangrijkste wat ik moest doen was mijn lichaam te reinigen met een detox. Een uitstekend product dat je hierbij kan helpen is Fibre Select. Het schoonhouden van je dikke darm is een geweldige manier om blijvend gewichtsverlies te bevorderen, waarbij je veel verder gaat dan wat een normaal dieet of oefeningen kunnen doen. De grootste fout die mensen maken voordat ze beginnen met afvallen is dat ze niet eerst hun lichaam ontgiften. Na jaren eten van allerlei ongezond voedsel en het binnen krijgen van giftige stoffen worden deze opgeslagen in de dikke darm die gewichtsverlies tegenhouden, ongeacht hoe hard je het ook probeert.

2) Als je in 7 dagen 5 kg of meer wilt afvallen, moet je zetmeel uit je dieet verwijderen, zoals pasta, witte rijst, brood, aardappelen, enz. Je maaltijden moeten bestaan uit “echte” gezonde voedingsmiddelen zoals vis, kipfilet, kalkoen, mager rundvlees, eiwitten, noten, groenten en fruit. In de regel moet elke vleesportie ongeveer zo groot zijn als een kaartspel. De rest van je bord moet gevuld zijn met groenten die je niet alleen een vol gevoel geven, maar ook de stofwisseling stimuleren. Het is even wennen om op deze manier te eten, maar als je eenmaal begint met het eten van echt gezond voedsel en je het resultaat gaat zien, wed ik dat je nooit meer terug zult gaan naar je oude eetpatroon.

3) Suiker is funest voor gewichtsverlies en moet daarom zo veel mogelijk worden vermeden. Vaak is suiker niet zichtbaar in voedingsmiddelen, daarom is het een listige. Veel van de ingrediënten in elke vorm van verpakt of ingeblikt voedsel, ook al worden ze verkocht als gezond of vetarm, bevatten ingrediënten en verborgen suikers die niet bevorderlijk zijn voor het gewichtsverlies. Ook bevatten voedingsmiddelen zoals sauzen, toppings, dressings en mayonaise vreselijk hoge concentraties aan suikers en koolhydraten.

5 kg afvallen met fast burn extreme4) Vermijd alle frisdranken, vruchtensap en dieetdranken — drink in plaats daarvan water. Vaak zijn de meest genegeerde tips om af te vallen water. Een goed gehydrateerd lichaam reageert het best op gewichtsverlies. Wat elke persoon nodig heeft, is anders, maar wat ik aanraad, is minimaal 8 glazen water per dag. Als je merkt dat je je frisdranken mist hier is een klein trucje: ik knijp een halve citroen, limoen of een sinaasappel uit in een half liter flesje, vul het met water en voeg een klein beetje kunstmatige zoetstof toe.

5) De meeste van de jojo-dieet plannen veroorzaken helaas veel problemen met je stofwisseling. De hele dag op dieet zijn of heel weinig eten en dan opeens een grote maaltijd naar binnen werken is geen goede manier om af te vallen. In feiten zul je op deze manier eerder aankomen dan gewicht verliezen. Het lichaam is een natuurlijke verbrandingsoven en moet regelmatig worden gevoed met de juiste voeding en je zult versteld staan met wat voor verschil dit kan maken. Het beste wat je kunt doen is 4 tot 6 kleine maaltijden per dag eten en je daarbij gewoon voldaan voelen, maar niet te vol of hongerig — ergens daar tussen in.

6) Zoveel van de calorieën die mensen consumeren zijn lege calorieën die na verloop van tijd leiden tot gewichtstoename en niet tot gewichtsverlies. Dit is deels te wijten aan de manier waarop voedsel wordt klaargemaakt. Op zijn minst moet al het voedsel: gekookt, gebakken, gestoomd of gebraden zijn. Ik gebruik graag wat droge kruiden, peper, citroen/limoensap of olijfolie in mijn eten voor de smaak. Persoonlijk kook ik al mijn eten op een steamer/elektrische grill. Ik suggereer niet dat je er een moet gaan kopen, maar als je dat zou doen ze zijn niet zo duur en de gezondheidsvoordelen meer dan duizend keer waard. Ik kook mijn hele maaltijd, vlees, groenten, alles op mijn grill. Het beperkt ook mijn maaltijdbereiding tot een paar minuten. Als je ooit een magere hamburger bakt op een grill, zul je verbaasd zijn over de hoeveelheid vet dat wordt onttrokken. Vet dat je normaal gesproken binnen zou krijgen — geen wonder dat mensen overgewicht hebben.

7) Het grootste deel van de strijd om af te afvallen is mentaal. Als je dit al talloze keren hebt geprobeerd en niet is gelukt, kan het zijn dat je denkt dat je het niet kunt. Dat is niet waar, geloof in jezelf, je kunt het wel, je verleden staat niet gelijk aan je toekomst! Je hoeft alleen maar de motivatie te vinden om de eerste stap te zetten. Motivatie is een zeer krachtig iets — het is wat mensen drijft tot succes. Het lastigste deel is dat wat je motiveert om te slagen anders is dan ieder ander, omdat het is hele persoonlijke ervaring is. Je moet erachter komen wat je beweegt en je meest motiverende doel op papier zetten en het altijd bij je houden, zodat je het voortdurend kunt lezen en het altijd in je achterhoofd blijft.

Door het volgen van bovenstaande regels en ze toe te passen in je leven, zul je zien hoe gemakkelijk het kan zijn om 5 kg af te vallen in 7 dagen.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie