Home Afvallen Een Aantal Basisregels Om Effectief Af Te Vallen

Een Aantal Basisregels Om Effectief Af Te Vallen

by Frans

In de loop der jaren is overgewicht een steeds groter probleem geworden, als antwoord op het steeds groter wordende probleem zijn er de afgelopen jaren ontelbaar veel diëten ontwikkeld, afslank tabletten, capsules, maar ook afslank thee en afslank koffie, shakes, repen etc.

Helaas zijn de meeste diëten en afslank middelen niet zo effectief als ze je willen doen geloven. Het klinkt vaak heel verleidelijk en ze beweren dat je snel vele kilo’s zult afvallen en vaak zijn ze ook nog eens extreem duur, maar als je echt effectief wilt afvallen en eerlijk bent tegen jezelf dan weet je zelf misschien ook wel dat effectief afvallen alleen werkt als we blijvend onze levensstijl veranderen.

Als je effectief wilt afvallen is het belangrijk dat je de wens om snel vele kilo’s af te vallen laat varen. Het is niet gezond en vaak komt u daarna vaak weer vele kilo’s aan en kun je weer opnieuw beginnen. Hierdoor ontstaat het bekende jojo effect en dat moeten we zien te vermeiden.

Effectief Afvallen – Enkele Basisregels

Effectief afvallen begint met enkele basis regels die je makkelijk aan je huidige levensstijl kunt toevoegen en die er voor gaan zorgen dat je je fitter gaat voelen en gezonder gaat leven. Als effect op de gezonde levensstijl zul je ook stap voor stap de overtollige kilo’s verliezen.

Basisregels voor effectief afvallen:

Het is belangrijk om iedere dag te ontbijten, omdat het ervoor zorgt dat je stofwisseling geactiveerd wordt en het geeft direct energie. Zorg ervoor dat je ontbijt binnen het uur nadat je bent op gestaan. Een andere regel is niet minder maar juist meer te eten, het is belangrijk om ongeveer 6 kleine maaltijden per dag te eten die vooral bestaan uit eiwitten en veel groente en fruit, het houdt de verbranding hoog. Als je wilt afvallen gaat het makkelijker als je de koolhydraten laat staan (fruit valt hier ook onder, dus eet er niet te veel van als je wilt afvallen).

Als je weer op gewicht bent, kunt je ervoor kiezen om koolhydraten in 1 van je maaltijden per dag toe te voegen. Wat je echt moet laten staan is suiker, het is ongezond en alle suikers die je niet verbrand worden uiteindelijk als vet opgeslagen. Water drinken is absoluut de belangrijkste regel als je effectief wilt afvallen, water drinken zorgt ervoor dat je sneller vet verbrand en afvalstoffen kunnen makkelijker je lichaam verlaten. Het zorgt ervoor dat je 2 keer zo snel zult afvallen, probeer 5 flesjes water per dag te drinken 0,5l. Je zult versteld staan van het resultaat.

Als laatste regel, maar wel een heel belangrijke regel om effectief af te vallen is bewegen. Het zorgt ervoor dat de verbranding van je lichaam op gang komt, waardoor je makkelijker je vetten gaat verbranden. Je kunt beginnen met elke ochtend als je opstaat een half uur te gaan wandelen, dit is echt al voldoende om af te vallen, doe het echt in de ochtend voordat je overgaat op de dagelijkse bezigheden, je zult ervaren dat je er ook nog eens meer energie van krijgt. Om het proces te versnellen raden wij de vetverbrander Fast Burn Extreme aan. Dit is een 100% natuurlijk voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor mensen die veel bewegen.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie

Privacy & Cookies Policy