Home Producten Erisil Plus | Reviews, Ervaringen & Resultaten

Erisil Plus | Reviews, Ervaringen & Resultaten

by Frans
Published: Last Updated on

Erisil Plus is een natuurlijke erectiepil voor mannen om sterke en langdurige erecties te krijgen en de algehele seksuele prestaties te verbeteren. Volgens de fabrikant verhoogt het erisil plus supplement bovendien het libido, geeft het energie, voorkomt het prostaathypertrofie en heeft het ook een positief effect op de vruchtbaarheid van mannen.

In deze review bespreken we hoe het erisil plus voedingssupplement werkt, wat de samenstelling is en of het gebruik ervan bijwerkingen kan hebben voor de gezondheid. We gaan ook de meningen van mannen na over de effectiviteit van het product en waar je erisil plus tabletten kunt kopen om tussen 20 en zelfs 50% te besparen.

Voor onze lezers hebben we geprobeerd een korting aan te bieden om de prijs per pakket met 20% te verlagen (op een willekeurig aantal eenheden).

Erisil Plus

 

Hoe Werkt Erisil Plus?

Erisil plus is een natuurlijk voedingssupplement op basis van 11 actieve ingrediënten die de seksuele prestaties van mannen op verschillende niveaus ondersteunen.

De primaire werking van erisil plus tabletten is het verlengen en versterken van erecties. Ingrediënten als citrulline en rode biet zijn hiervoor voornamelijk verantwoordelijk. Dit komt doordat ze bijdragen aan de productie van stikstofmonoxide, waardoor een verhoogde bloedtoevoer naar het corpus cavernosum van de penis mogelijk is. (de eerste effecten zijn al binnen een week merkbaar)

Het erisil plus supplement bevat ook Koreaanse ginseng, zink en pompoenpitten, die niet alleen het seksuele verlangen (libido) verhogen, maar ook een positief effect hebben op de spermakwaliteit (aantal zaadcellen en beweeglijkheid) en de vruchtbaarheid verbeteren.

Het gebruik van het erisil plus supplement is heel eenvoudig en beperkt zich tot het slikken van 3 capsules 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap (of gedurende de dag). De natuurlijke samenstelling van erisil plus vertaalt zich echter direct in de veiligheid van het product.

Nadelen van het product zijn onder andere de beperkte verkrijgbaarheid, d.w.z. het product is niet verkrijgbaar in apotheken of drogisterijen zoals Kruidvat en kan alleen online worden besteld.

De prijs zou ook iets lager kunnen, want de verpakking voor een behandeling van een maand kost 49,99 euro. De fabrikant heeft er echter voor gezorgd dat de tabletten in sets kunnen worden gekocht, zodat de prijs met wel 50% kan worden verlaagd. Je kunt ook profiteren van 20% korting op een willekeurig aantal eenheden van het product (kijk hier).

Erisil Plus – Effecten van het Gebruik

Het onderzochte product is bedoeld om een alomvattend effect te hebben op seksuele prestaties en het seksleven gunstig te beïnvloeden. De effecten van het gebruik kunnen daarom op verschillende niveaus merkbaar zijn.

Erisil Plus - Effecten van het Gebruik

Het voedingssupplement erisil plus kan worden gebruikt door mannen met lichte erectiestoornissen, die een gebrek aan vitaliteit, verminderde seksuele lust of voortijdige zaadlozing ervaren (in dit opzicht kan het effect van het middel onvoldoende zijn).

De samenstelling van de tabletten is bedoeld om het bereiken van een sterke erectie te ondersteunen, die bovendien langer aanhoudt (verbetert de bloedcirculatie en verbetert het transport ervan naar het corpus cavernosum van de penis). Daarnaast voegt erisil plus vitaliteit toe, vermindert het gevoel van vermoeidheid, verhoogt het de seksuele lust en heeft het, dankzij de inhoud van stoffen als zink en pompoenpitten, een positief effect op het aantal en de beweeglijkheid van zaadcellen (verbetering van de vruchtbaarheid).

De effecten van erisil plus volgens de fabrikant zijn:

  • Sterkere en langer aanhoudende erecties
  • Sterkere seksuele drang
  • Verbeterde vruchtbaarheid (positief effect op spermakwaliteit)
  • Verhoogde vitaliteit
  • Ondersteuning voor de gezondheid van de prostaat

Controleer Actuele Prijs!

Ervaringen van Gebruikers

Helaas vind je voor nieuwe producten zoals erisil plus nog niet veel reviews op forums of in blogreacties. Enkele reacties over erisil plus vind je hier.

Volgens Adam (55 jaar) is de seksuele lust (libido) aanzienlijk toegenomen dankzij het gebruik van erisil plus. Volgens Grzegorz (43 jaar) werd een erectie binnen slechts vijf dagen merkbaar versterkt (er traden ook ochtend erecties op).

Toegegeven, dit zijn geen meningen die gepubliceerd zijn op onafhankelijke websites, forums of andere plaatsen waar je reviews kunt vinden over de effectiviteit van een bepaald product.

In het geval van nieuwe producten die nog niet zijn beoordeeld door de mannen die ze gebruiken, is het de moeite waard om op zijn minst de onderzoeken te lezen over de effectiviteit van specifieke ingrediënten en hun ondersteuning voor het krijgen en behouden van een adequate erectie.

Erisil Plus Ingrediënten

Ingrediënten De samenstelling ziet er erg goed uit. Er zijn maar liefst 11 natuurlijke actieve ingrediënten te vinden in erisil plus. Dit zorgt er niet alleen voor dat het product de mannelijke seksuele prestaties op een uitgebreide manier ondersteunt, maar vermindert ook de kans op bijwerkingen (alleen natuurlijke ingrediënten).

De samenstelling van erisil plus bevat bietenextract, citrullinemalaat, maca-wortelextract, damiana bladextract, zoethoutwortelextract, evenals zink en vitamine e.

De werking van de actieve ingrediënten is zeer uitgebreid. Allereerst verbetert de Erisil Plus formule de bloedtoevoer naar het corpus cavernosum van de penis, waardoor een langdurige en sterke erectie mogelijk wordt.

Daarnaast zorgt het voor meer seksueel verlangen, heeft het een positief effect op de vruchtbaarheid door de kwaliteit van sperma en de beweeglijkheid van sperma te verbeteren, voorkomt het prostaathypertrofie, versterkt het de bloedvatwanden en houdt het de testosteronspiegel in het bloed hoog.

Hieronder volgt een beschrijving van enkele van de ingrediënten in het erisil plus supplement:

Citrulline Malaat

Citrulline is een van de belangrijkste natuurlijke ingrediënten voor mannen die last hebben van erectiestoornissen.

Het stimuleert namelijk de productie van stikstofmonoxide, dat de bloedvaten sterk ontspant. Dankzij dit zorgt citrulline ervoor dat het corpus cavernosum van de penis met meer bloed wordt gevuld, waardoor een stevige erectie kan worden bereikt. Daarnaast verlaagt het de bloeddruk, die erectiestoornissen en problemen met het krijgen van een stevige erectie kan veroorzaken. Het verhoogt ook de lichamelijke prestaties, waardoor het vaak door sporters wordt gebruikt.

Een voordeel van erisil plus tabletten is de hoge dosering van dit ingrediënt, want de dagelijkse dosis bevat maar liefst 600 mg citrulline malaat.

Extract van Rode Biet – SABEET™

Mannen die lijden aan erectiestoornissen kunnen baat hebben bij het gebruik van rode biet. Rode biet bevat waardevolle voedingsstoffen zoals foliumzuur, mangaan, kalium, ijzer en nitraten, die zeer waardevol zijn voor seksuele prestaties.

De nitraten in rode biet extract hebben bloeddrukverlagende eigenschappen die kunnen helpen bij erectiestoornissen. Daarnaast draagt rode biet bij aan de productie van stikstofmonoxide (NO) in het lichaam, waardoor de bloedvaten verwijden en er meer bloed naar de penis kan stromen. Dit mechanisme zorgt voor een sterke en langdurige erectie.

Maca Wortel Extract – MACARADE™

Maca wortel staat bekend om zijn eigenschappen die de mannelijke seksuele functie ondersteunen. Allereerst heeft het een positief effect op de vruchtbaarheid (verbetert de kwaliteit van sperma en de beweeglijkheid van sperma) en het ejaculatievolume.

Het is ook effectief in het verhogen van seksueel verlangen (libido) en vertoont adaptogene eigenschappen, waardoor het helpt om beter om te gaan met stressvolle situaties.

Maca wortel bevat veel waardevolle voedingsstoffen, waaronder aminozuren zoals arginine. Arginine verhoogt het stikstofoxidegehalte en ontspant de bloedvaten, waardoor de bloedstroom naar de penis toeneemt en de erectie steviger wordt.

Damiana Bladextract

Damiana bladeren zijn rijk aan saponinen, flavonoïden en essentiële oliën. Dit ingrediënt heeft op twee manieren een gunstig effect op de mannelijke seksuele prestaties. Allereerst verhoogt het de seksuele lust en kan het bovendien een gunstig effect hebben op het vertragen van de zaadlozing.

Daarnaast ondersteunt het de testosteronspiegel door de overmatige omzetting naar oestrogeen te beperken door de aromatase activiteit te verminderen. Het heeft ook een gunstig effect op de stemming en maakt het makkelijker om in slaap te vallen.

Koreaanse Ginsengwortel extract

Koreaanse ginseng is een van de meest gebruikte ingrediënten in middelen voor de seksuele prestaties van mannen. Ginsengwortel wordt wereldwijd erkend als een krachtig afrodisiacum voor het stimuleren van seksueel verlangen.

Daarnaast bevat het ginsenosiden, die stikstofmonoxide vrijmaken en zo de bloedsomloop verbeteren. Vanwege het positieve effect op de bloedtoevoer naar de penis wordt het vaak gebruikt in supplementen voor mannen met erectiestoornissen. Ginseng geeft meer energie, verbetert de prestaties, heeft een positief effect op het geheugen en de concentratie en minimaliseert de effecten van stress op het lichaam (adaptogene werking).

Pompoenpit extract

Waardevolle bron van vitaminen en mineralen zoals vitamine E, C en B-vitaminen, riboflavine en thiamine. Pompoenpit extract heeft een veelzijdige toepassing in preparaten om het seksuele leven te verbeteren.

Het helpt vooral bij het behouden van hoge testosteronniveaus en een sterke seksdrive. Dit ingrediënt kan ook gebruikt worden door mannen die hun vruchtbaarheid willen verbeteren. Pompoenpitten hebben een positief effect op het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid van zaadcellen, waardoor de kwaliteit van het sperma verbetert. Ze voorkomen ook prostaathypertrofie.

Zoethoutwortelextract

Zoethoutwortelextract is een ingrediënt dat prostaathypertrofie voorkomt en ook de urinewegen verzorgt. Hoewel het geen direct effect heeft op harde erecties of een hoog libido, wordt het wel gebruikt als toevoeging in erisil plus tabletten.

Zink

Zink helpt bij het behouden van normale testosteronspiegels en verhoogt ook het libido, verbetert de spermatogenese en de beweeglijkheid van sperma. Daarnaast beschermt zink het lichaam tegen oxidatieve stress veroorzaakt door vrije radicalen en zorgt het ook voor een gezonde prostaat. erisil plus tabletten bevatten tot 15 mg zink per 3 capsules.

Volledige ingrediëntenlijst van het supplement:

Naam Ingrediënt

Citrulline malaat

Extract van Rode Biet – SABEET™ [2% nitraten] – Sabeet™

Macawortelextract [0,5% macamiden] – Macarade™

Damiana bladextract

Koreaans ginsengwortelextract [5% ginsenosiden]

Pompoenpitextract [20% beta sitosterolen]

Zoethoutwortelextract [0,04% glycyrrhizinezuur]

Saffraan stamperextract [0,4% crocine, 0,4% safranal] – Saffr’Activ®

Zwarte peper fruitextract [95% piperine] – BioPerine®

Vitamine E

Zink

3 capsules

600,00 mg

300,00 mg

300,00 mg

250,00 mg

200,00 mg

100,00 mg

75,00 mg

30,00 mg

5,00 mg

12,00 mg

15,00 mg

Hoe Erisil Plus te Gebruiken – Dosering

De aanbevolen dosering is 3 capsules erisil plus per dag, die met ruim voldoende water (tot 300 ml) moeten worden ingenomen. Het middel kan het beste 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap of op een ander moment van de dag worden ingenomen.

Vergeet niet dat het supplement ginseng bevat (200 mg / 3 capsules), dus wees voorzichtig als je het ’s avonds inneemt. Daarnaast heeft het gebruik van erisil plus tabletten na een maaltijd een positief effect op de opname van voedingsstoffen, maar er is geen contra-indicatie voor het innemen van de capsules op een lege maag.

Waar kan ik Erisil Plus Kopen – Bij de Drogist of op de Website van de Fabrikant?

Het voedingssupplement erisil plus is alleen online te koop op de officiële website van de fabrikant www.erisilplus.nl. Het nadeel van het product is ongetwijfeld dat het niet verkrijgbaar is in apotheken, drogisterijen of zelfs lokale winkels voor voedingssupplementen.

De fabrikant heeft er echter voor gezorgd om aantrekkelijke kortingen aan te bieden voor het bestellen van een groter aantal eenheden van het product (tot -50%), wat niet wordt aangeboden bij aankoop in een drogisterij of plaatselijke winkel. Bovenaan de pagina vind je ook een link naar 20% korting.

De prijs van erisil plus is 49,99 euro voor één verpakking voor een kuur van een maand. Er zijn ook sets van 3 verpakkingen verkrijgbaar op de officiële website van de fabrikant voor 99,98 euro en 6 verpakkingen voor 149,97 euro

Hoe kun je besparen tijdens de aankoop? Ga gewoon naar de website en kies een van de drie pakketten die daar beschikbaar zijn.

  • BASISPAKKET – zoals de naam al doet vermoeden, is dit een basispakket dat één pak tabletten bevat voor 49,99 euro. (één maand kuur)
  • STANDAARD PAKKET – deze set bevat 3 pakken preparaten voor 99,98 euro. 270 capsules zijn voldoende voor 3 maanden dagelijks gebruik.
  • OPTIMAL PAKKET – dit pakket kan de grootste besparing opleveren. Het optimale pakket bevat maar liefst 6 eenheden van het product voor 149,97 euro. Eén verpakking kost dan slechts 25 euro.


Veroorzaakt Erisil Plus Bijwerkingen?

Erisil plus is een voedingssupplement op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De ingrediënten van het voedingssupplement zijn over het algemeen veilig en het gebruik ervan zou bij gezonde mensen geen bijwerkingen moeten veroorzaken.

Het is echter belangrijk om de door de fabrikant aanbevolen dosering te volgen en de hoeveelheid capsules niet op eigen houtje te verhogen. In overmaat kunnen zelfs natuurlijke ingrediënten bijwerkingen veroorzaken zoals buikpijn en misselijkheid.

Contra-Indicaties

Helaas zijn er zelfs bij voedingssupplementen op basis van natuurlijke ingrediënten contra-indicaties die het gebruik van het betreffende product onmogelijk maken.

Gebruik erisil plus niet als je overgevoelig bent voor een van de ingrediënten van het product (allergische reacties). Als je gezondheidsproblemen hebt, bijvoorbeeld diabetes of een leverziekte, moet je je arts raadplegen voordat je het product gaat gebruiken. Hoewel het product gericht is op mannen, mogen zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven de tabletten niet innemen.

Vragen en Antwoorden

IS ERISIL PLUS VEILIG IN GEBRUIK?

Het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten in erisil plus draagt bij aan een aanzienlijke vermindering van het risico op bijwerkingen tijdens de behandeling. Door de aanbevelingen van de fabrikant met betrekking tot de dosering op te volgen en vertrouwen te hebben in de gezondheid, lijkt het gebruik van het product veilig te zijn.

KAN IK DIT VOEDINGSSUPPLEMENT BIJ DE APOTHEEK KOPEN?

Nee. Het product is niet verkrijgbaar bij apotheken (online of lokaal), drogisterijen of supplementenwinkels. De tabletten kunnen worden besteld via de website van de fabrikant.

VOOR HOEVEEL DAGEN IS ÉÉN VERPAKKING ERISIL PLUS VOLDOENDE?

Er zitten 90 capsules in een verpakking, wat bij de voorgestelde dosering (3 capsules per dag) voldoende is voor 30 dagen behandeling voor een sterke erectie.

HOE MOET IK HET PRODUCT BEWAREN?

Bewaar het product op een droge en koele plaats, buiten bereik van kinderen.

NA HOEVEEL TIJD ZIE IK DE EERSTE EFFECTEN VAN HET GEBRUIK VAN ERISIL PLUS?

De eerste effecten in de vorm van een erectieverbetering zijn al na een week gebruik van het product merkbaar.

MOET IK MINSTENS 18 JAAR OUD ZIJN?

Ja. De erisil plus tablet voor sterke en langdurige erecties is bedoeld voor mannen die meerderjarig zijn.

SAMENVATTING – IS ERISIL PLUS EEN ZINVOL SUPPLEMENT VOOR STERKE EN LANGDURIGE ERECTIES?

Erisil plus is een supplement voor mannen die langer en vaker willen vrijen en de kwaliteit van de geslachtsgemeenschap willen verbeteren zonder gebruik te hoeven maken van geneesmiddelen op basis van sildenafil. Met de erisil plus tabletten zullen de algehele seksuele prestaties naar verwachting verbeteren.

samenvatting review van erisil plus

Tot de voordelen behoort zeker de rijke (11 actieve ingrediënten) en natuurlijke samenstelling van erisil plus. De werking van het product is zeer uitgebreid. De tabletten zijn ontworpen om te helpen bij het krijgen van sterkere erecties, het stimuleren van energie, het verbeteren van de spermakwaliteit en het verzorgen van de prostaat.

De nadelen van het product zijn de beperkte verkrijgbaarheid (niet verkrijgbaar in drogisterijen) en een relatief hoge prijs. Door gebruik te maken van de kortingen die de fabrikant aanbiedt, is het echter mogelijk om de prijs per verpakking te verlagen tot slechts 25 euro.

Wetenswaardigheden:

Aantal capsules per verpakking

Hoe lang gaat 1 pakje mee?

Hoeveel kost het?

Beschikbare promoties

Dagelijkse dosering

Officiële website

 

90

30 dagen

49,99 euro

Ja (bekijk promoties)

3 capsules

www.erisilplus.nl

Controleer Actuele Prijs!

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie

Privacy & Cookies Policy