Home Borstvergroting Hoe Vergroot Je Je Borsten Op Een Natuurlijke Manier?

Hoe Vergroot Je Je Borsten Op Een Natuurlijke Manier?

by Frans
Published: Updated:

Kun je je borsten vergroten? Wel, het antwoord is ja. De meeste vrouwen willen het perfecte lichaam hebben en daarom wil elke vrouw perfect gevormde borsten hebben waar je mee kunt pronken.

Medisch gezien wordt een operatie die borstvergroting wordt genoemd, uitgevoerd om de omvang van uw borsten te vergroten. Bij deze operatie plaatst een chirurg siliconen borstimplantaten onder het borstweefsel om het er voller uit te laten zien. Er kunnen ernstige complicaties verbonden zijn aan een dergelijke ingreep. De gemiddelde levensduur van een implantaat zou 12 jaar zijn. Je zou dit beter niet laten doen.

Er zijn natuurlijke manieren om borsten te vergroten, zoals massage, speciale borstoefeningen, diëten en supplementen. Dit artikel zal je inzicht geven in enkele van de beste natuurlijke manieren om borstvergroting te realiseren.

Interessante Feiten over Borsten

Borsten hebben een doel en kunnen veel meer dan je je kunt voorstellen. Hier zijn enkele interessante feiten over borsten en het doel ervan in het leven van een vrouw.

Wist je dat de linkerborst groter is dan de rechter? Ja, geen twee borsten zijn hetzelfde.

 • Borsten bewegen in de nummer 8 als je gaat sporten.
 • Borstgrootte verandert bijna 6 keer in het leven van een vrouw. Dit komt door het type beha dat gedragen wordt.
 • Je borsten zijn pas volgroeid na een zwangerschap en na het geven van borstvoeding.
 • Borsten groeien van nature tot 4 jaar na de eerste menstruatie van een vrouw.
 • De oude Egyptenaren waren de eersten die borstkanker vaststelden, dat 3500 jaar geleden op papyrus werd gedocumenteerd. De hiërogliefen beeldden bubbelachtige tumoren op de borst af die niet konden genezen.
 • Mannen kunnen ook borstkanker krijgen. Ja, Peter Criss was de eerste man die borstkanker overleefde.

Is het mogelijk om je borsten op eigen houtje te vergroten?

Ja, je kunt de omvang van je borsten op natuurlijke manier vergroten met massages, borstvergroting oefeningen, voedingsmiddelen en supplementen. Hier is wat je kunt doen om je borsten te vergroten en met ze te pronken.

1. Borstvergroting Voedingsmiddelen

Voedingsmiddelen zoals melkproducten, fruit en noten kunnen helpen bij een natuurlijke borstvergroting. Hier zijn enkele gezonde recepten die binnen een maand voor resultaten kunnen zorgen.

 • Melk. Je borsten bestaan volledig uit vet en het consumeren van volle melkproducten die rijk zijn aan vet kan je borsten vergroten.
 • Papaja gemengd met melk vergroot de borstomvang. Als je zwanger bent, is het echter niet de vrucht die je moet toevoegen aan je zwangerschapsdieet.
 • Fenegriekzaad bevat een rijke bron van oestrogeen dat grotere borsten stimuleert. Maak een pasta en meng met mosterdolie en masseer je borsten zachtjes.
 • Venkelzaad. Voeg venkelzaad poeder toe aan uw voedsel of maak een pasta en meng het met olijfolie en masseer.
 • Lijnzaad. Kauw lijnzaad of voeg lijnzaadpoeder toe aan je maaltijd.
 • Noten zijn een rijke bron van enkelvoudig onverzadigde vetten die essentieel zijn voor de opbouw van borstweefsel.
 • Sojabonen zijn rijk aan fyto-oestrogenen, een hormoon dat verantwoordelijk is voor grotere borsten. Het voorkomt ook vrije radicalen die kanker kunnen veroorzaken.

2. Yoga voor grote borsten

Yoga is al duizenden jaren een natuurlijk genezingsmiddel. Het verenigt het lichaam met de geest en helpt je ziekten van binnenuit tegen te gaan. Bovendien, als het gaat om het groter laten lijken van borsten, kan deze oude kunst het voor je doen. Hier is de manier waarop yoga uw borsten groter kan maken.

 • Bhujangasana. Ook bekend als Cobra pose – je moet op je buik gaan liggen met je voeten recht op de grond en je handen op je borst leggen. Herhaal dit 10 keer per dag.
 • Ustrasana. Camel pose is knielen met je hoofd naar het plafond en je rug buigen om je voeten aan te raken. Herhaal dit 10 keer. Deze houding is ook goed voor je spijsvertering en vermindert het vet in je armen en dijen.
 • Dwikonasan. Ook bekend als een dubbele hoek houding – deze asana omvat staan, je beide handen naar achteren strekken en vastzetten & naar beneden buigen om je hoofd aan je knieën te raken. Dit is een van de beste yoga oefeningen voor grotere borsten.

3. Massageolie Voor Grote Borsten

Natuurlijk is masseren een van de beste manieren om de borsten te vergroten. Dus welke natuurlijke oliën of lotions kun je gebruiken om je borsten te masseren? Hier is wat je moet weten:

 • Lijnzaadolie
 • Crèmes voor borstvergroting
 • Venkel en
 • Olijfolie

4. Oefeningen voor grote borsten

Er zijn een aantal oefeningen die de grootte van je borsten kunnen laten toenemen en online zijn er talloze video’s te vinden hoe je deze oefeningen het beste kunt doen. Hier beneden een voorbeeld van zo’n video.

Kunnen supplementen de omvang van je borsten vergroten?

Ja, supplementen voor borstvergroting zoals Probreast Plus helpen je om grotere borsten te krijgen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want de meeste supplementen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en de meeste van deze bieden geen bijwerkingen. Het enige mogelijke is een allergische reactie van de crème, lotion of capsule. Zorg daarom dat je eerst een arts raadpleegt of uitsluit dat je allergisch bent voor de ingrediënten voordat je gebruik gaat maken van borstvergrotingssupplementen.

Het wordt aanbevolen dat je tijdens het gebruik van supplementen essentiële oliën zoals olijfolie, tea treeolie en lavendelolie gebruikt om je borsten 10 keer per dag te masseren. Deze oliën kunnen je ook behoeden voor risico’s op kanker en het ontstaan van allergieën.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie