Home Producten Mass Extreme Review en Ervaringen

Mass Extreme Review en Ervaringen

by Frans Nieuwenhuis
mass extreme


Mass ExtremeDe gespierde lichaamsbouw is altijd het kenmerk geweest van een ideale man, maar velen komen niet op het goede spoor.

Een belangrijke reden waarom sommige mannen worstelen met hun spieropbouw is vanwege het gebrek aan de juiste input, begeleiding, aangepaste trainingsplannen en vooral de aanvulling van supplementen.

Er is een algemene misvatting onder beginners dat alle supplementen steroïden bevatten die het bodybuilding-proces metabolisch beïnvloeden om resultaten te bereiken; de waarheid is echter dat supplementen een essentieel onderdeel zijn van bodybuilding, en niet alle supplementen bevatten anabole steroïden!

Wanneer je lichaam aan een intensieve training wordt onderworpen, heeft het bepaalde voedingsstoffen nodig om zich aan te passen aan de nieuwe veranderingen.

Mass Extreme die we hier introduceren, is zo’n supplement dat je voedingsbehoeften zal versterken om je dat gebeeldhouwde figuur te geven.

In deze review zullen we een diepgaande blik op het product werpen om je te helpen tot een conclusie te komen.

Wat is Mass Extreme precies?

Het is een top spieropbouwend supplement; echter, in tegenstelling tot de supplementen met macronutriënten, leveren ze geen koolhydraten, eiwitten of andere macro-essentiële voedingsstoffen.

De belangrijkste aanvulling in Mass Extreme zijn bepaalde essentiële voedingsstoffen die een cruciale rol spelen bij het winnen en versterken van spieren.

Zonder deze voedingsstoffen zou het spieranabolisme moeite hebben om het spiergroei-evenwicht van de training bij te houden.

De meeste ingrediënten zijn biologisch en kruiden, waardoor dit een veilige keuze is om je spiermassa op te bouwen zonder dat anabole steroïden nodig zijn.

Hoe werkt Mass Extreme?

Het voedingssupplement helpt je spiermetabolisme optimaal te laten werken, door het beste uit je  trainingen en de inname van voedingsstoffen te halen.

Vaak is het nemen van grote porties maaltijden die rijk zijn aan eiwitten en koolhydraten niet voldoende, omdat sommige micronutriënten ook zeer nodig zijn voor het spiermetabolisme.

Bovendien moet hormonale huishouding efficiënt plaatsvinden om de spieren over het hele lichaam te laten groeien en in shape te krijgen.

Het heeft een unieke formule met een uitgekiende mix van 6 kruidenextracten die je spieren alle essentiële micronutriënten voeden.

Dit supplement helpt voornamelijk bij:

 • Het verbeteren van de celmassa daarbij door de spiermassa op te bouwen.
 • De productie van testosteron stimuleren, wat helpt bij vetverbranding en je lichaam in shape te krijgen. Zie ook: Testolan
 • Biedt meer uithoudingsvermogen en kracht om intensieve fysieke trainingen mogelijk te maken.

Bepaalde ingrediënten in Mass Extreme helpen ook bij het verbeteren van de biologische beschikbaarheid van andere voedingsstoffen en zorgen er zo voor dat de volledige voedselopname wordt omgezet in het metabolisme.

mass extreme ervaringen

Hoe gebruik je het?

Mass Extreme wordt geleverd in capsules voor gebruikersgemak.

In tegenstelling tot andere bodybuilding supplementen die vaak in poedervorm zijn, hoef je hier alleen maar 2 capsules per dag in te nemen, en dat is alles.

De fabrikant raad aan om ’s ochtends één pil in te nemen en de tweede tegen de avond of voor het avondeten.

Neem voor het beste resultaat de pil 30 minuten voor een maaltijd, zodat het voldoende tijd krijgt om de darmen te bereiken en de inhoud vrij te geven.

Resultaten worden al zichtbaar na gebruik van ongeveer 2 maanden, waarna je een snelle spiergroei zult ervaren.

Om spiergroei en shaping aan te houden, kan men Mass Extreme voor langere tijd blijven gebruiken.

Alternatief product: Nutrigo Lab

Is het veilig te gebruiken?

De veiligheid van een eetbaar product draait vaak om het onvermogen om na consumptie een nadelig effect op te roepen.

Afgezien van dat, zal elke verbetering van een receptvrije supplement vanuit een ander perspectief worden geanalyseerd om meer over het product te weten te komen.

Drie vragen in het bijzonder moeten worden beantwoord:

1. Is dit product veilig voor consumptie?

 • Ja, Mass Extreme is veilig voor consumptie.
 • Aangezien het product een mengsel is van kruidenextracten, is het zeer onwaarschijnlijk dat het ongewenste effecten op de gebruiker veroorzaakt.
 • Er zijn onderzoeken die de veiligheid en werkzaamheid van dit product ondersteunen.
 • Bovendien hebben honderdduizenden klanten dit product al geprobeerd, en tot dusver hebben geen enkele een negatief effect gemeld.

2. Is dit een scam?

 • Nee, Mass Extreme is het echte werk.
 • Ze zijn een van de befaamde supplementen voor spiergroei op de markt.
 • Honderden klanten staan in voor dit product.
 • Het belangrijkste is dat als dit product een klant niet bevalt, ze het binnen 90 dagen kunnen retourneren en hun betaling terug krijgen.

3. Krijg ik de beloofde resultaten?

 • Absoluut, op voorwaarde dat je het product gebruikt zoals wordt aanbevolen door de fabrikant.
 • Trainingsstrategie is een zeer belangrijk onderdeel van elk spieropbouwend programma, dus zorg ervoor dat je naast Mass Extreme een goed trainingsplan hebt. Lees: Handboek Voor De Beginnende Krachtsporter
 • Je kunt de ervaringen en onderzoeken op hun website raadplegen voor meer informatie over het product.

Mass Extreme ingrediënten

Mass Extreme is 100% natuurlijk en bevat geen anabole steroïden of stimulerende middelen.

De meeste ingrediënten komen voor in veel vergelijkbare producten en worden traditioneel gebruikt voor spiergroei, behandeling van obesitas, het stimuleren van testosteron, enz.

Mass Extreme is samengesteld op basis van de volgende ingrediënten:

Fenegriek Extract

Fenegriek helpt de omzetting van glucose in glycogeen, dat wordt opgeslagen in de spiercellen en zo de omvang helpt te vergroten.

Amino boterzuur (GABA)

Dit is een belangrijk remmend, niet-essentieel aminozuur dat je helpt kalm te blijven en in het bijzonder helpt GABA om spieren te versterken.

D – asparaginezuur (DAA)

Is erg belangrijk voor het verhogen van de testosteronproductie, wat je een betere uithoudingsvermogen geeft tijdens een workout.

Fosfatidezuur (PA)

Is essentieel bij de biosynthese van nieuwe cellen en helpt bij het bereiken van droge spieren en een afgetraind lichaam.

Deoxy – Adenosylcobalamine

Is een aanvulling voor vitamine B12a die belangrijk is bij de DNA-synthese en helpt bij spiergroei.

Maca Wortel Extract

Wordt van oudsher gebruikt om het uithoudingsvermogen te verbeteren en helpt ook de spieren te versterken.

Eén Mass Extreme capsule kan 39 ~ 45% van de ADH compenseren voor een fysiek actieve man, waardoor de belasting van je dieet wordt verminderd.

Het succes van elk supplement ligt in de formuleringsefficiëntie en in die context is Mass Extreme uitzonderlijk goed.

Zijn er bijwerkingen?

Mass Extreme-gebruikers hebben tot nu toe geen bijwerkingen gemeld over dit product.

Omdat de ingrediënten puur natuurlijk en van kruiden zijn, kunnen eventuele zorgen over nadelige effecten worden weggenomen.

Alle producten met een testosteronverhogend vermogen kunnen leiden tot haarverlies, wat zeer vaak voorkomt bij mannen vanwege de bioactiviteit van DHT of dihydrotestosteron. In dat geval kun je het product Profolan ter ondersteuning erbij gebruiken.

Mass Extreme kan haarverlies veroorzaken, maar dit is tot nu toe niet gemeld.

Afgezien daarvan is het product veilig in gebruik en is het verkrijgbaar zonder recept van een arts.

Mensen die een voorgeschiedenis hebben van hartaandoeningen, beroertes, allergieën voor een van de ingrediënten, onder medicatie zijn, etc. moeten hun arts raadplegen voordat ze Mass Extreme gaan gebruiken.

Het gebruik van dit product naast andere supplementen is prima, maar zorg ervoor dat je de dagelijkse limieten voor de respectieve voedingsstoffen niet overschrijdt als het andere supplement vergelijkbare eigenschappen heeft.

ingrediënten en bijwerkingen

Mass Extreme Ervaringen en Resultaten

Mass Extreme scoort 91% in de algemene klanttevredenheidsindex na onderzoek van verschillende websites.

Dit product krijgt een score van ongeveer 3,8 op 5 op verschillende e-commerceplatforms, wat betekent dat het echt werkt.

Vele gebruikers beweren dat dit supplement een geweldige toevoeging is bij hun intense trainingssessie.

Bekijk enkele Reviews van gebruikers op het internet:

Fabian schreef op pain and gain:

Een schone spiermassa was wat ik wilde en mijn instructeur zei dat ik Mass Extreme moest nemen. Ik was aanvankelijk sceptisch omdat ik dacht dat het steroïden zou kunnen zijn. Maar nu na 4 maanden dat ik het gebruik, geloof me jongens, dit is de real deal en werkt behoorlijk goed.

Natasha schreef op Amazon:

Mass extreme is perfect voor wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een andere Chris Hemsworth in jou. Verspil je geld niet aan andere producten. Koop gewoon dit product en je bent zeker van resultaten.

Wat zijn de voor en nadelen van Mass Extreme?

Voordelen

 • Goed en werkend supplement om spiermassa te winnen.
 • Helpt je bij het bereiken van een afgetraind lichaam.
 • Geen bijwerkingen.
 • Geeft al resultaten in 2 maanden.
 • Populair onder bodybuilders.

Nadelen

 • Concurrerende producten hebben misschien meer te bieden, zoals ATP boosting, quick release formule, maar Mass Extreme doet zijn werk werkelijk goed.

Conclusie

resultaten mass extreme reviewMass Extreme is een geweldige spiermassa formule, die 100% veilig en efficiënt is.

Het gouden recept is het handelsgeheim van dit product en het is efficiënt zoals het beweert; duizenden gebruikers hebben dit product al geprobeerd en goedgekeurd.

Ook goed nieuws is dat Mass Extreme goedkoper is dan de meeste concurrerende producten en het komt met een klantvriendelijke niet goed geld terug garantie van 3 maanden; Het is dus het proberen waard.

Zonder twijfel kun je dit product naast je reguliere supplement kopen en gebruiken, omdat Mass Extreme alle kleine voedingsstoffen dekt die zijn weggelaten.

Voor meer informatie bezoek de officiële website, https://massextreme.nl

Related Articles