Home Producten Nutrigo Lab Productlijn

Nutrigo Lab Productlijn

by Frans Nieuwenhuis
nutrigo lab

Ken je de productlijn van Nutrigo Lab? We hoorden dat het speciaal is samengesteld voor gezondheids- en fitnessliefhebbers. De productlijn bestaat uit vier hoogwaardige supplementen, zodat je voor en na de training optimale prestaties en sneller herstel kunt bereiken.

Laten we deze producten nu eens nader bekijken in onze review.

Nutrigo Lab Regeneration

regenerationDit voedingssupplement is ontworpen met de meest actieve atleten in gedachten om te zorgen voor snellere versterking en herstel na intensieve training. De ingrediënten PeptoPro® hydrolysaat en Optipep® eiwithydrolysaat zijn verantwoordelijk voor spierregeneratie en onderhoud.

De componenten van Nutrigo Lab Regeneration verminderen spierpijn en bevorderen een sneller herstel na een training, ongeacht de intensiteit. Naast de genoemde ingrediënten bevat het ook BCAA-aminozuren die katabolisme minimaliseren.

Wat kun je van Nutrigo Lab Regeneration verwachten?

 • Verminder spierpijn door trainingsroutines
 • Boost in energie
 • Verhoog de productie van spiereiwitten
 • Bevordert spierregeneratie
 • Verlaagt vermoeidheidsniveaus

Hoe werkt het?

WPH Optipep® dringt diep en snel het spierweefsel binnen om een snellere productie en recuperatie van spiercellen te garanderen.

PeptoPro® hydrolysaat ondersteunt het bovenstaande ingrediënt voor spierherstel. Het verhoogt ook de energie, zodat u beter kunt presteren in uw routines. Bovendien wordt dit ingrediënt gemakkelijk opgenomen, waardoor het supplement effectiever wordt.

Voor snellere energievullingen en beter spierherstel kunt u rekenen op BCAA, citrulline malaat en AAKG 2:1.

Waarom zou ik het gebruiken?

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Elke atleet zou dat weten. Intensieve trainingssessies en trainingsroutines veroorzaken echter pijn. Om deze reden zul je alles doen wat nodig is om je lichaam te helpen herstellen van de pijn. Je moet weer opstaan, zodat je zo snel mogelijk door kunt gaan naar de volgende training.

Nutrigo Lab Regeneration help je precies dat te doen door het lichaam aan te vullen met actieve stoffen, zodat je trainingsproblemen zoals lage energie, spierpijn en stress kunt belemmeren.

Dit voedingssupplement werkt uitstekend voor zowel beginnende als professionele atleten die ondersteuning na de training nodig hebben.

Het enige wat je hoeft te doen is 2 lepels van het supplement plus 200 ml water in je shaker doen. Goed schudden en je hebt wat je nodig hebt. Drink dit direct na je training.

Ervaringen van gebruikers

Gebruikers zijn erg tevreden en beweerden dat ze zich goed voelden, zelfs na een intensieve training vanwege dit product. Ze hebben vaak problemen met herstel na de training, maar dit bood een oplossing. Ze maken zich geen zorgen meer over een intensieve work-out, omdat ze de dag erna gewoon weer kunnen opstaan zonder hevige spierpijn.

Klik hier voor meer informatie

Nutrigo Lab Burner

burnerVan de naam af te lezen blijkt dat dit product je kan helpen vet te verbranden. Bovendien zorgt het ervoor dat vet zich niet in het lichaam ophoopt door het te gebruiken om je energie op te laden. Net als de Nutrigo Lab Regeneration, helpt het ook de spieren te herstellen van extreme trainingen.

Wat kun je van Nutrigo Lab Burner verwachten?

 • Voorkomt vetophoping
 • Vermindert vetweefsel
 • Laadt energie op
 • Handhaaft een gezonde bloedsuikerspiegel.
 • Versnelt de stofwisseling
 • Onderdrukt de eetlust

Hoe werkt het?

De zes actieve, onderling afhankelijke ingrediënten maken het mogelijk om ongewenste kilo’s kwijt te raken.

Sinetrol® Xpur, versnelt de uitdrijving van glycerol en vetzuren. Zo worden vetcellen effectief verminderd. Dit proces is getest en bevestigd in drie onafhankelijke klinische onderzoeken. Door deze exclusieve technologie kunt u in één maand tot wel 9 kilo afvallen.

Garcinia Cambogia-extract, Citrin® genaamd, is een bekend ingrediënt van tropisch fruit in de industrie voor gewichtsverlies. Het onderdrukt de eetlust, voorkomt vetproductie en verbrandt effectief vet.

Het frambozengehalte helpt de afbraak van vetten en het vrijkomen van vetzuren te versnellen. Chroom, aan de andere kant, regelt de bloedsuikerspiegel die ook van invloed is op iemands verlangen naar snacks.

BioPerine® verbetert de warmteproductie van het lichaam om effectief vet te verbranden en bevordert de juiste opname van voedingsstoffen. Het kurkuma-extract in Nutrigo Lab Burner zorgt voor de omzetting van vet in bruikbare energie voor het lichaam.

Lees ook: Piperinox

Waarom zou ik het gebruiken?

Nutrigo Lab Burner is een geweldige hulp voor atleten om hun ideale gewicht te behalen voor een wedstrijd zoals bijvoorbeeld boksers of voordat ze aan hun sportseizoen beginnen. Degenen die zich aan hun vereiste gewichtslimiet moeten houden, terwijl ze hun spieren versterken, zullen dit product nuttig vinden. Gebruik het voor het beste resultaat met Nutrigo Lab Strength.

Neem gewoon 2 capsules per dag – idealiter voor de lunch of voor je trainingssessie. Zorg ervoor dat je ook 300 ml water drinkt.

Wat mensen zeggen

De meest voorkomende opmerking over dit product is dat het ze slank houdt zonder massa te verliezen. Slanker zijn betekent dat ze veel sneller worden — precies wat elke bokser, triatleet en atleet in het algemeen nodig heeft.

Klik hier voor meer informatie

Nutrigo Lab Strength

strengthDegenen die maximale inspanning leveren tijdens hun work-out en training zullen zeker de werking van Nutrigo Lab Strength waarderen. Met dit supplement kun je harder en beter trainen, omdat het je spieren versterkt, zodat je tot het uiterste kunt gaan. Het resultaat is ronduit verbluffend.

Wat kun je van Nutrigo Lab Strength verwachten?

 • Vermindert vermoeidheid van lichaam en spieren door training.
 • Verbetert de prestaties.
 • Helpt de spieren zich voor te bereiden op intensieve trainingssessies.
 • Verlegt de grenzen van lichaam en geest.
 • Minimaliseert vermoeidheid en stress voorafgaand aan gevechten of toernooien.

Hoe werkt het?

De krachtige combinatie van 18 actieve ingrediënten zorgen ervoor dat je je hoogtepunt bereikt op het gebied van prestaties. Nutrigo Lab Strength versterkt elke vezel in je lichaam, zodat je bent uitgerust om de zwaarste uitdagingen aan te gaan.

Het sterke Vascular Booster Complex verbetert het uithoudingsvermogen en de spierpomp terwijl het je lichaam voorbereidt op de training. De krachtige mix die de energieboost, verminderde uitputting, versterkt lichaam en laag stressniveau veroorzaakt, is de Neuro Stimulant & Adaptogenic Blend.

Het Creatine Cellular Energy Complex kan je helpen meer herhalingen te doen, omdat het je meer kracht en uithoudingsvermogen geeft, zodat je de oefeningen gemakkelijk kunt doen. Naast deze zijn er nog meer ingrediënten die een effectieve opname van het supplement garanderen, zodat je een optimale prestatie kunt behalen.

Waarom zou ik het gebruiken?

De Nutrigo Lab Strength is het beste voor bodybuilders. Ook vechtsporters, triatleten en hardlopers kunnen hiervan profiteren. Degenen die op zoek zijn naar een natuurlijke energiebooster die je in een beest verandert, zullen dit product zeker waarderen.

Doe gewoon 2 lepels in de shaker en meng het met 200 ml water. Je kunt ook melk gebruiken als je wilt. Schud het en drink. Gebruik het 1 keer per dag 15 minuten voor je training. Waarschuwing echter. Meng het niet met cafeïnehoudende dranken en drink het niet voordat je naar bed gaat.

Wat gebruikers zeggen

Volgens gebruikers heeft de Nutrigo Lab Strength hen geholpen om zich voor te bereiden op hun wedstrijden. Ze kunnen het significante verschil zien en voelen.

Klik hier voor meer informatie

Nutrigo Lab Mass

nutrigo lab massWil je meer massa krijgen? Nutrigo Lab Mass kan je hierbij zeker helpen om je spiermassa op te bouwen. Verwacht een ander niveau van groter en sterker worden van je trainingen met behulp van Nutrigo Lab Mass.

Het goede nieuws is! Ze zijn er in twee lekkere varianten: chocolade en vanille.

Wat kun je van Nutrigo Lab Mass verwachten?

Hoe werkt het?

Dit product is een zeldzame combinatie van actieve ingrediënten die wordt geleverd in een verrukkelijke vanille- of chocoladeshake. De hoogwaardige eiwitten Isolac®-isolaat en Optipep®-hydrolysaat zijn verantwoordelijk voor het dramatisch versterken van kracht en spieropbouw.

Daarnaast zorgen de ingrediënten voor spierherstel, verfrissende glycogeenopslag, snelle distributie van belangrijke aminozuren en een betere opname van voedingsstoffen.

Waarom zou ik het gebruiken?

Het is duidelijk dat de fabrikant bodybuilders in gedachten hebben gehad bij het maken van Nutrigo Lab Mass. Maar ook andere atleten kunnen dit product gebruiken, omdat het je lichaam voorziet van de benodigde koolhydraten, eiwitten en calorieën voor droge spiermassa.

Je mengt 4 maatschepjes Nutrigo Lab Mass met 200 ml melk of water. Eventjes schudden voor gebruik. Drink dit twee keer per dag (na de training of maaltijden).

Lees ook: Mass Extreme

Ervaringen van gebruikers

Atleten die dit hebben gebruikt, zeiden dat dit de oplossing was waarnaar ze op zoek waren. Meer spiermassa nodig? Moet je op gewicht blijven? Dan is dit product het antwoord.

Klik hier voor meer informatie

Tot slot

Op zoek naar de juiste oplossing? De productlijn van Nutrigo Lab kan je hierbij zeker helpen. Koop gewoon een of meerdere  van deze supplementen via hun officiële website https://nutrigolab.nl om te voorkomen dat je namaakproducten krijgt. Veel plezier met sporten!

Related Articles