Home Producten PhenQ Review 2024 | Ervaringen & Bekijk de Resultaten!

PhenQ Review 2024 | Ervaringen & Bekijk de Resultaten!

by Frans
Published: Updated:

Na uitgebreid onderzoek in de wereld van supplementen voor gewichtsverlies, geloven wij dat PhenQ de toonaangevende afslankpil van 2024 zou kunnen zijn.

PhenQ wordt geproduceerd door Wolfson Berg Limited, een gerenommeerde naam in voedingssupplementen, en claimt een eersteklas oplossing voor gewichtsverlies te zijn.

Onze diepgaande analyse van PhenQ onderzocht de klinische onderbouwing van de ingrediënten, echte veranderingen bij klanten en alle andere aspecten om te beoordelen of het zijn superieure claims over vetverbranding waarmaakt of berust op valse beloften.

Wat dit product onderscheidt is de gepatenteerde formule die α-Lacys Reset, capsicum, cafeïne, nopal en andere wetenschappelijk onderbouwde bestanddelen combineert. Samen richten deze ingrediënten zich op de vijf aspecten van gewichtsverlies – vet verbranden, eetlust onderdrukken, vetproductie blokkeren, energie stimuleren en de stemming verbeteren.

Met meer dan 190.000 tevreden gebruikers en indrukwekkende zichtbare transformaties in getuigenissen van klanten, lijkt deze afslankpil effectief te zijn voor echte resultaten. De capsules zijn ook verpakt in professioneel uitziende flessen met een premium uitstraling die de hoogwaardige samenstelling binnenin weerspiegelt.

Na zorgvuldige beoordeling van het bewijsmateriaal zijn wij van mening dat de klinisch geteste ingrediëntenmatrix van PhenQ een potentieel beste hulpmiddel voor gewichtsverlies maakt. Laten we eens kijken naar het onderzoek achter deze vijf-in-één formule om beter te begrijpen waarom het de hoogste scores verdient in onze evaluatie van de beste dieetpillen van dit moment.

Opmerking van de redacteur: De inhoud van healthcarechain is informatief van aard, maar dient niet te worden opgevat als medisch advies. De meningen en artikelen op deze site zijn niet bedoeld om gezondheidsproblemen te diagnosticeren, voorkomen en/of behandelen. Het is altijd een goed idee om met je arts te praten voordat je begint met een nieuwe fitness-, voedings- en/of supplementenroutine.

PhenQ Review

PhenQ

Beoordeling: 5/5

 • Geen recept nodig
 • Verbrandt bestaand vet
 • Verhoogt energie en cognitieve functie
 • Onderdrukt de eetlust
 • Voorkomt nieuwe vetophoping
 • 60 dagen geld terug garantie
 • Ideaal voor zowel mannen als vrouwen

Controleer Prijs

Wat is PhenQ?

PhenQ is misschien wel de meest revolutionaire nieuwe formule voor gewichtsverlies van 2024. Deze volledig natuurlijke dieetpil wint snel aan gebruikers door zijn duidelijke vermogen om transformatieve vetverbrandingsresultaten te leveren.

Met zijn wetenschappelijk geformuleerde matrix van eigen ingrediënten valt deze afslankpil gewichtsverlies vanuit vijf verschillende hoeken aan om je vooruitgang te bevorderen. Het helpt je metabolisme te stimuleren, honger te onderdrukken, nieuwe vetproductie te remmen, je energieniveau te verhogen en je humeur te verbeteren.

Samen maken deze vijf wegen PhenQ tot een elite-oplossing die je eindelijk kan helpen om door die frustrerende fases heen te breken. Veel klanten lijken een verbluffende transformatie te ondergaan en op de website van PhenQ staan inspirerende voor-en-na foto’s van echte gebruikers.

Bij dagelijks gebruik van PhenQ zoals voorgeschreven, kunnen de krachtige effecten zijn:

 • Versnelde vetverbranding
 • Aanzienlijk meer energie en focus
 • Onderdrukt eetlust en trek
 • Voorkomt vetproductie en opslag
 • Verbeterde stemming en motivatie

Getuigenissen van dit product suggereren zelfs dat het “5X beter gewichtsverlies” kan opleveren in vergelijking met alleen streng diëten. En duizenden tevreden klanten lijken het erover eens te zijn dat PhenQ jouw reis naar het slanke, gespierde lichaam dat je altijd al wilde een superboost kan geven.

De klinisch ondersteunde ingrediënten in de gepatenteerde formule van PhenQ worden geproduceerd in FDA-geregistreerde faciliteiten onder strenge kwaliteitscontrole. Je kunt er dus op vertrouwen dat het alle beloofde ondersteuning bij gewichtsverlies levert.

Alternatief product: Calmlean

Hoe werkt het?

PhenQ is heel duidelijk over de samenstelling, die een aantal krachtige thermogene ingrediënten bevat. Van deze ingrediënten is niet alleen al jaren bekend dat ze het afslankproces bevorderen en versnellen, maar ze worden ook ondersteund door solide wetenschappelijk onderzoek en experimenten. Het is duidelijk dat het potentieel van PhenQ te danken is aan de samenstelling, die we zo meteen zullen bespreken.

Het supplement is het resultaat van een combinatie van hongeronderdrukkers, vetverbrandende bestanddelen en stemmingsversterkers, waardoor het een zeer effectief en legitiem product is. Deze ingrediënten zijn ook niet verslavend, wat betekent dat je het veilig en zonder zorgen kunt gebruiken en kunt stoppen zodra je de gewenste resultaten hebt bereikt.

Het goede aan PhenQ is dat het niet alleen de bestaande vetcellen afbreekt door de stofwisselingssnelheid te verhogen, maar ook de verdere ophoping van vet remt. Dit helpt je sneller gewicht te verliezen. De formule werkt 24X7 in het lichaam, zelfs als je inactief bent.

Voordelen van PhenQ Fat Burner uitgelegd

Deze afslankpil is zo geformuleerd dat het op het lichaam werkt op verschillende aspecten die verantwoordelijk zijn voor gewichtstoename.

Hieronder staan de verschillende voordelen die het supplement biedt, wat leidt tot de vermindering van je taille:

 • Vermindert het hunkeren naar voedsel
 • Verhoogt de stofwisseling
 • Verhoogt de energie op natuurlijke wijze
 • Versnelt de vetverbranding
 • Blokkeert extra vetopslag

Voor wie is deze Afslankpil Bedoeld ?

Als je moeite hebt met afvallen in de sportschool of verschillende manieren hebt geprobeerd om dat hardnekkige vet te verminderen, dan kun je afslankpillen voor gewichtsbeheersing gebruiken om te helpen bij je reis naar gewichtsverlies. PhenQ helpt het proces te versnellen met zijn krachtige ingrediënten door het stimuleren van energie, het beheersen van je trek en het oplossen van vet door het verbeteren van de spijsvertering.

PhenQ is ook nuttig voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van eetstoornissen. Het vermindert de eetlust door het verlangen naar suiker te verminderen. Zowel suiker- als koolhydraatinname kan gewichtstoename veroorzaken door de vetopslag in het lichaam te vergroten. PhenQ onderdrukt deze verlangens, waardoor je uit de buurt kunt blijven van voedingsmiddelen die gewicht doen toenemen.

Het is belangrijk om te weten dat deze vetverbrander geschikt is voor mensen boven de 18 jaar. PhenQ is ideaal voor mensen die er een gezonde levensstijl op nahouden met een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging naast het nemen van deze supplementen.

Lees ook: Fast Burn Extreme

Beoordelingen van Klanten

PhenQ Reviews van echte gebruikers voor en na

PhenQ heeft veel gunstige en positieve resultaten van gebruikers opgeleverd. De klantbeoordelingen zijn positief voor zowel mannen als vrouwen. Op de website vind je veel getuigenissen en beoordelingen met de voor en na foto’s en resultaten die de effectiviteit van dit supplement ondersteunen.

Hier zijn enkele positieve beoordelingen van klanten die PhenQ hebben gebruikt en positieve resultaten hebben behaald en geslaagd zijn in hun reis om af te vallen:

Ik ben in 1 maand 11 pond afgevallen dankzij PhenQ! Over het algemeen voel ik me zelfverzekerder, ik kan zien dat mijn vrouw trots is op mijn verandering en ik heb zoveel meer energie om de hele dag effectief te zijn op het werk en ’s avonds nog steeds energie te hebben om met mijn zoon te spelen.

Ghislain R

Ik kocht een doos PhenQ en gebruikte het iets meer dan een maand. Mijn doelen waren simpel: buikvet en love handles verliezen, wat meer kracht krijgen en in de best mogelijke conditie zijn! Gecombineerd met een verandering van dieet en wat lichaamsbeweging, ben ik tot nu toe 9 pond afgevallen in 1 maand met de hulp van PhenQ!

Annabel W

Na twee bevallingen had ik wat gewicht dat ik niet alleen kwijt kon raken.
Met de hulp van dit product stopte ik met junkfood en begon ik gezonder te eten. Al na een week zag ik resultaat en in totaal verloor ik 3 maanden lang 20 pond! Mijn advies aan anderen is simpel. Probeer geen dieet. Ik heb dat gedaan zonder resultaat. Probeer PhenQ en je zult het geweldig vinden. Het is geweldig en ik zal het blijven gebruiken als ik mijn doelen volledig heb bereikt.

April

Vroeger voelde ik me zo zelfbewust over mijn lichaam, maar PhenQ hielp me eindelijk die hardnekkige kilo’s kwijt te raken. Nu voel ik me als een heel nieuw persoon – ik heb zoveel meer energie en zelfvertrouwen. De afslankpillen werken echt om de stofwisseling te stimuleren en het verlangen te verminderen. Ik ben het levende bewijs dat het product je lichaam en mindset kan transformeren. Met PhenQ kan ook jij de slanke, gelukkige versie van jezelf bereiken die je altijd al wilde zijn.

Nicola S, Verenigd Koninkrijk

 

Is Phenq oplichterij?

PhenQ is een volledig legitiem en effectief afslankpil, geen oplichterij. Het wordt gemaakt in FDA goedgekeurde fabrieken en bevat wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten zoals Alpha-Lacys Reset, Capsicum Extract, Chromium Picolinate, Cafeïne en Nopal Cactus. Deze zijn klinisch getest en hebben aangetoond dat ze de stofwisseling stimuleren, de eetlust remmen, het energieniveau verhogen en de vetverbranding bevorderen.

Met meer dan 190.000 tevreden klanten heeft PhenQ legitiem veel mensen geholpen hun doelen voor gewichtsverlies te bereiken. Het bedrijf biedt een 60 dagen geld terug garantie, wat bewijst dat ze echt achter hun belofte staan. Gezien de natuurlijke ingrediënten, de vele positieve beoordelingen van klanten en het royale geld-terug-beleid, heeft dit product zijn legitimiteit en gebrek aan fraude bewezen. Alles wijst erop dat deze afslankpil een 100% legitiem en niet-frauduleus supplement is voor effectieve en veilige ondersteuning bij gewichtsverlies.

Voors en Tegens

PhenQ Voordelen

 • Natuurlijke thermogene ingrediënten
 • Lost bestaand vet op
 • Versnelt het vetverbrandingsproces
 • Vermindert vetopslag
 • Werkt zelfs in inactieve toestand
 • Verhoogt de stofwisseling op natuurlijke wijze
 • Verbetert de spijsvertering
 • Vermindert honger en trek
 • Verbetert de stemming en het zelfvertrouwen
 • Bouwt vetvrije spiermassa op en onderhoudt deze
 • Wordt geleverd met geld-terug-garantie

PhenQ Nadelen

 • Relatief hoge prijs
 • Alleen verkrijgbaar op de officiële PhenQ website
 • Bevat hoge dosis cafeïne
 • Niet voor mensen onder de 18

Ingrediënten van PhenQ

Hier volgt een inzicht in de rol van de verschillende ingrediënten in PhenQ in het afslankingsproces:

Ɑ-Lacys Reset

ɑ-Lacys Reset is het handelsmerkingrediënt van het bedrijf en ook een van de krachtigste van de andere ingrediënten in PhenQ. Het is een mengsel van alfa-liponzuur (ALA), magnesium en L-cysteïne, waarvan bekend is dat het de vetverbranding stimuleert door de stofwisseling te verbeteren, het spierherstel te versnellen en de cognitieve functie en stemming te verbeteren.

Cafeïne

PhenQ Ingrediënt cafeïneElke capsule bevat 100 mg watervrije cafeïne. Als het gaat om gewichtsverlies, is cafeïne vaak een van de meest gehoorde namen vanwege de krachtige stimulerende eigenschappen.

Cafeïne werkt op verschillende manieren in het gewichtsbeheersingsproces. Het verhoogt bijvoorbeeld het energieniveau in het lichaam door thermogenese, wat op zijn beurt het metabolisme verhoogt. Een verbeterde stofwisseling leidt tot een snelle afbraak van vetcellen. Het vertraagt ook de opname van extra vet in het lichaam door het hongergevoel te verminderen, wat gewichtstoename voorkomt.

Daarnaast helpt inname van cafeïne stress te verminderen en kan het direct of indirect de stemming verbeteren.

Calciumcarbonaat

Hoewel calciumcarbonaat vooral bekend staat om de gezondheid van de botten, speelt het ook een belangrijke rol bij gewichtsbeheersing. Een goede calciuminname zorgt voor thermogenese in het lichaam, wat op zijn beurt de vetverbranding verhoogt.

Capsimax Poeder

Capsimax PoederEen ander uniek ingrediënt is Capsimax Poeder, dat vol zit met verschillende actieve vetverbrandende bestanddelen waaronder capsaïcinoïde, piperine, vitamine B3 (niacine) en cafeïne.

Zowel capsaïcinoïde als piperine, te vinden in respectievelijk capsicum en zwarte peper, staan erom bekend warmte te produceren in het lichaam door de thermogene gebieden aan te boren. Dit verhoogt het stofwisselingsproces en lost vetcellen sneller op. Piperine blokkeert ook de vetproducerende cellen en voorkomt zo de ophoping van extra vet in het lichaam.

Vitamine B3 in de vorm van niacine in Capsimax poeder verhoogt de hoeveelheid adiponectine in het lichaam. Adiponectine is een eiwit dat de stofwisseling reguleert, cellulaire ontstekingen vermindert en vetcellen afbreekt. Een toename van dit bestanddeel helpt bij de algehele gewichtsbeheersing.

Nopal cactus

Nopal cactusDit is een vezelrijk ingrediënt dat het verlangen naar suiker en koolhydraten vermindert en tegelijkertijd de spijsvertering verbetert. Nopal is een krachtpatser van veel essentiële vitaminen en mineralen, waaronder A, B en C, ijzer, kalium, calcium, magnesium en veel verschillende aminozuren. Terwijl het het vetverbrandingsproces verbetert, zorgt de aanwezigheid van nopal in het supplement er ook voor dat je je voller voelt met minder voedselinname, wat je zal helpen afvallen.

Chroompicolinaat

Chroompicolinaat staat erom bekend dat het de suikerspiegel in het bloed reguleert en is nuttig bij het bestrijden van problemen met een trage stofwisseling. Het werkt ook als een eetlustremmer, die je gedachten van eten afhoudt. Een andere belangrijke rol van dit ingrediënt is het zorgen voor een goede werking van insuline in het lichaam. Dit ingrediënt breekt koolhydraten, eiwitten en andere voedingsstoffen af in eenvoudigere vormen voor een betere stofwisseling.

L-Carnitine Fumaraat

Een derivaat van aminozuren die voorkomen in bladgroenten. Deze stof helpt het stofwisselingsproces te versnellen door vetcellen af te breken tot energie. Het helpt vermoeidheid tegen te gaan en houdt je de hele dag actief, zelfs als je minder eet.

Mogelijke bijwerkingen

De fabrikant van PhenQ beweert dat dit supplement geen bijwerkingen heeft, omdat het gemaakt is van natuurlijk voorkomende ingrediënten die ondersteund worden door verschillende klinische studies en onderzoeken. In enkele online reviews van gebruikers staat dat ze misselijkheid, slaapproblemen en hoofdpijn hebben ervaren, maar dit kan in zeldzame gevallen voorkomen, zelfs wanneer je lichaam zich probeert aan te passen aan een nieuw supplement.

Dat gezegd hebbende, bevat PhenQ cafeïne, net als de meeste andere vetverbrandingssupplementen. Cafeïne is een stimulerend middel en helpt bij het vetverbrandingsproces. De hoge doses cafeïne in het supplement zijn echter mogelijk niet geschikt voor gevoelige personen. Voor de meeste gebruikers heeft dit geen grote problemen veroorzaakt, wat betekent dat het veilig kan worden ingenomen.

Hoe Gebruik je het PhenQ supplement?

Het supplement wordt geleverd in de vorm van capsules die gemakkelijk te consumeren zijn. Zoals aanbevolen door de fabrikant is de dosering twee capsules per dag – één ’s ochtends bij het ontbijt en één capsule bij de lunch.

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste, overschrijd nooit de aanbevolen dosis van twee capsules per dag. Ten tweede is cafeïne een van de belangrijkste energieverhogende ingrediënten in PhenQ. Daarom is het aan te raden om het niet in te nemen na 15.00 uur, omdat het je nachtrust kan beïnvloeden.

Als je gevoelig bent voor overmatige cafeïne, dan kun je het beste minderen met koffie of andere vormen van energiedrankjes die dit ingrediënt bevatten als je het afslanksupplement neemt.

Prijs Informatie

Online wordt PhenQ verkocht voor € 69,99 per fles van 30 capsules, wat neerkomt op een voorraad van 2 weken aangezien je twee pillen per dag moet innemen. Bulkaankopen van twee of meer flessen leveren meer besparingen en aanbiedingen op. Daarnaast kun je genieten van gratis wereldwijde bezorging op alle aankopen en krijg je 60 dagen geld terug garantie. De fabrikant heeft magazijnen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten voor een snelle verzending. PhenQ verzendt ook naar Ierland en andere EU-regio’s, evenals Australië.

Conclusie

PhenQ is een afslankpil dat je vertrouwen kan herstellen als je alles goed doet maar verwaarloosbare resultaten ziet bij het verliezen van lichaamsvet. Het supplement geeft een boost aan het vetverbrandingsproces door zich te richten op een aantal belangrijke punten die belangrijk zijn bij het afslanken van je lichaam. Het verhoogt de stofwisseling, breekt bestaand vet af, voorkomt de ophoping van extra vet en onderdrukt het hunkeren naar voedsel.

Door je humeur te verbeteren en je zelfvertrouwen een boost te geven, helpt het je bovendien om je dagelijkse trainingsdoelen te halen, wat belangrijk is voor het bereiken van de taille die je wilt. Je kunt er echter op rekenen dat PhenQ je helpt die extra kilo’s kwijt te raken als je naast het afslanksupplement een goed dieet volgt, gezond slaapt en een consistente bewegingsroutine volgt.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie