Home Producten Prenatalin – Supplementen ter Ondersteuning van de Gezondheid van Aanstaande Moeders

Prenatalin – Supplementen ter Ondersteuning van de Gezondheid van Aanstaande Moeders

by Frans Nieuwenhuis
Prenatalin - Supplementen ter Ondersteuning van de Gezondheid van Aanstaande Moeders

Zwangerschap is een bijzondere tijd voor een vrouw en het betekent ook dat ze meer aandacht moet besteden aan haar gezondheid en die van haar kleintje, zowel lichamelijk als geestelijk. Om aan deze eisen te voldoen, is het essentieel om zowel moeder als baby te voorzien van de juiste balans van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Al deze essentiële voedingsstoffen zitten in het duale voedingssupplement Prenatalin, waarvan de natuurlijke samenstelling de veiligheid van zowel de aanstaande moeder als haar ongeboren kind garandeert.

Wat moet een aanstaande moeder doen om voor haar gezondheid en die van haar kind te zorgen?

Zwangere vrouw Om het welzijn en de optimale ontwikkeling van zowel haarzelf als haar ongeboren kind te garanderen, moet elke aanstaande moeder een aantal belangrijke richtlijnen volgen en zich houden aan het advies van de behandelend arts. Het is essentieel dat de aanstaande moeder prioriteit geeft aan het volgende:

 • De door de behandelend arts aanbevolen preventieve zorg te nemen, regelmatig de conditie van je gebit te controleren, infecties en ontstekingen onmiddellijk tegen te gaan, stress te vermijden, voldoende te slapen, te zorgen voor de juiste doses vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die niet alleen essentieel zijn voor je gezondheid maar ook voor de juiste ontwikkeling van je baby, en precies dat zijn de ingrediënten die in de Prenatalin capsules zitten.
 • Zorgen voor goede voeding, en dit houdt in dat je bepaalde soorten voedsel, sterk bewerkte of rauwe halffabricaten, vlees, vis, rauwe en ongepasteuriseerde zuivelproducten moet vermijden. Ook zijn alle stimulerende middelen verboden, niet alleen alcohol of sigaretten, maar ook een overmaat aan sterke zwarte koffie of thee, en het dieet moet voldoende groenten, fruit, producten met gezonde eiwitten en producten gemaakt van volkorenmeel, een natuurlijke bron van vezels, bevatten.
 • Vermijd een dagelijkse dosis beweging niet, bij voorkeur in de buitenlucht, een gematigde fysieke activiteit, regelmatige wandelingen of specifieke gymnastiek voor zwangere vrouwen is zelfs aan te raden en kan een gunstig effect hebben op de gezondheid van de aanstaande moeder en haar ongeboren kind.

Werking Prenatalin

De effectiviteit van de Prenatalin supplementen kit is direct gekoppeld aan de samenstelling, die we zo dadelijk zullen bespreken. Als je overweegt om dit voedingssupplement aan te schaffen, is het de moeite waard om rekening te houden met de beoordelingen die het krijgt, waarbij vrouwen die tevreden zijn over de werking voordelen benadrukken als:

 • Veilig gebruik, geen bijwerkingen, al raadt de fabrikant aan om van tevoren te controleren of je allergisch bent voor een van de ingrediënten van het supplement en is niet verantwoordelijk voor individuele allergische reacties.
 • 100% natuurlijke samenstelling, zonder schadelijke chemicaliën, veganistisch-vriendelijk en tegelijkertijd vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, smaakstoffen of GGO’s.
 • Snelle en gemakkelijke opname van alle gebruikte ingrediënten.
 • Een dosering van slechts 3 capsules per dag, waardoor je optimaal kunt genieten van de verkregen gezondheidseffecten.
 • Niet alleen geschikt voor zwangere vrouwen, zelfs 3 maanden voor de zwangerschap, maar ook voor vrouwen die borstvoeding geven.

Prenatalin

 

Voordelen bij Regelmatig Gebruik van Prenatalin?

Prenatalin is samengesteld om de ontwikkeling van maternale weefsels tijdens de zwangerschap te ondersteunen, de normale ontwikkeling van de foetus en de zuigeling die borstvoeding krijgt te ondersteunen en de vruchtbaarheid te helpen behouden. Het is de perfecte ondersteuning voor moeder en kind in een tijd waarin de behoefte aan voedingsstoffen aanzienlijk toeneemt.

Regelmatig gebruik van Prenatalin heeft veel voordelen voor zowel aanstaande moeders als hun zich ontwikkelende baby’s.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. ondersteuning van de foetale ontwikkeling

Prenatalin Multi levert de essentiële vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een normale ontwikkeling van de foetus. Foliumzuur, vitamine D, ijzer en andere ingrediënten helpen te zorgen voor optimale omstandigheden voor de ontwikkeling van de baby.

2 Gezonde weefsels van de moeder

Zwangerschap is een periode waarin het lichaam van de moeder de juiste ingrediënten moet leveren voor de ontwikkeling van de foetus. Prenatalin helpt bij het behoud van gezonde maternale weefsels en ondersteunt de vrouw in deze belangrijke periode.

3. voor baby’s die borstvoeding krijgen

Borstvoeding is de beste manier om zuigelingen te voeden. Prenatalin Omega 3 levert omega-3 vetzuren, die essentieel zijn voor de normale ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel van een baby die borstvoeding krijgt.

4 Vruchtbaarheidsondersteuning

Als je een baby probeert te krijgen, heeft je lichaam voldoende ondersteuning nodig. Prenatalin bevat ingrediënten die kunnen helpen de vruchtbaarheid te behouden en het lichaam voor te bereiden op de zwangerschap.

Lees ook: Revamin Stretch Mark Cream

Prenatalin Ingrediënten

Op de effectiviteit en de snelheid van de werking van het tweevoudige voedingssupplement Prenatalin is niets aan te merken, en deze twee factoren zijn het resultaat van de goed gekozen samenstelling van de capsules. Het is de moeite waard om erop te vertrouwen en te zorgen voor de gezondheid van moeder en kind met de kracht van goed geselecteerde hoeveelheden van zulke natuurlijke voedingsstoffen als:

B-vitamines

Een groep essentiële voedingsstoffen die een sleutelrol spelen bij het behouden van een goede algehele gezondheid en geestelijk welzijn, met unieke functies in het lichaam. Deze in water oplosbare vitamines die in dit voedingssupplement worden gebruikt zijn onder andere:

 • thiamine (B1), dat het vermogen heeft om neuropathische pijn te verlichten, wondgenezing te versnellen en een rol speelt in het genezingsproces.
 • riboflavine (B2), een essentieel bestanddeel dat nodig is voor de normale groei en functie van het zenuwstelsel en de hersenen. Het neemt deel aan de synthese van neurotransmitters en dient als energiebron.
 • niacine (B3), betrokken bij de productie van hormonen en DNA en nodig is voor een goede gezondheid en groei van het kind.
 • choline (B4), dat misvormingen tegengaat, het transport van essentiële voedingsstoffen door de placenta vergemakkelijkt en de hersenen en het zenuwstelsel ondersteunt.
 • pyridoxine (B6), betrokken bij de ondersteuning van de opname van verschillende voedingsstoffen uit voedsel en bij de aanmaak van bloedcellen.
 • biotine (B7), dat het immuunsysteem versterkt en zorgt voor sterk haar, nagels en een gezonde huid.
 • cobalamine (B12), dat onder andere betrokken is bij de aanmaak van rode bloedcellen, de versterking van het immuunsysteem van het kind en een goede stofwisseling.

Visolie

Een verbinding die wordt gewonnen uit de weefsels van vette vis uit de zee. Het is rijk aan Omega-3 vetzuren, welke essentiële voedingsstoffen zijn voor het lichaam, waarvan twee fracties, DHA en EPA. Van beide is aangetoond dat ze verschillende voordelen voor de gezondheid hebben:

 • ze zijn verantwoordelijk voor de juiste vorming van de hersenen en het zenuwstelsel
 • bepalen de ontwikkeling van cognitieve functies
 • zijn verantwoordelijk voor het netvlies van het oog en goed zicht
 • ondersteunen het cardiovasculaire systeem
 • versterken de natuurlijke immuniteit van het lichaam
 • minimaliseren het risico op postnatale depressie
 • verminderen eventuele ontstekingen

Quatrefolic®

Quatrefolic® is een gepatenteerde formule van foliumzuur, ook bekend als vitamine B9. Deze biologisch actieve variant onderscheidt zich door de verbeterde opname door het lichaam en biedt daardoor de volgende voordelen:

 • beschermt tegen het optreden van geboorteafwijkingen en ondervoeding van de zich ontwikkelende foetus
 • vermindert de kans op een bevalling vóór de verwachte datum
 • speelt een actieve rol bij de synthese en reparatie van DNA
 • beïnvloedt de normale ontwikkeling van de hersenen en het ruggenmerg
 • is een belangrijk bestanddeel bij de aanmaak van rode bloedcellen

Aquamine™ TG

Om Prenatalin capsules goed te laten werken, heb je ook een goede dosis calcium nodig, in dit geval de unieke formule gewonnen uit kalkrijke zeealgen. De werking van dit calcium is om:

 • het reguleren van de botmineralisatie
 • het ondersteunen van het spierstelsel
 • het voorkomen van mogelijke ontwikkelingsachterstanden bij de foetus

Aquamin™ Mg TG

Een unieke en innovatieve vorm van magnesium uit zeewater die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Het staat hoog aangeschreven bij experts op dit gebied en biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen, voornamelijk zoals:

 • normalisatie en behoud van de elektrolytenbalans
 • behoud van een goede zenuwgeleiding
 • deelname aan de belangrijkste levensprocessen in het menselijk lichaam

VitaMK7®

Een ander ingrediënt is een unieke, je zou kunnen zeggen nieuwe, vorm van vitamine K, essentieel voor de gezondheid van elke zwangere vrouw, verantwoordelijk voor onder andere:

 • het beschermen van de foetus tegen mogelijke afwijkingen van het hart en de bloedsomloop
 • het in stand houden van een adequaat niveau van bloedstolling
 • de mineralisatie van botten

SeleniumSeLECT®

Een ander belangrijk spoorelement dat een belangrijke bijdrage levert aan Prenatalin is een gemakkelijk opneembare vorm van selenium, die:

 • de kans op schildklierontsteking na de bevalling vermindert
 • de functionaliteit van dit belangrijke orgaan wordt verhoogd
 • de bescherming tegen een miskraam wordt verhoogd
 • de groei en ontwikkeling van het zenuwstelsel en de hersenschors kan worden bevorderd

Andere vitaminen en mineralen

Prenatalin Vitaminen en mineralen voor zwangere vrouwenOm te zorgen voor een optimale gezondheid van moeder en kind bevat Prenatalin, een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, extra hoeveelheden belangrijke vitaminen en mineralen in de uitgebreide formule, zoals:

 • vitamine A, verantwoordelijk voor een normaal gezichtsvermogen, weefselgroei en ondersteuning van de ontwikkeling van de interne organen van de foetus;
 • vitamine C, die gevaarlijke vrije radicalen elimineert, de ijzeropname verhoogt en een sleutelrol speelt bij de collageenproductie;
 • vitamine D, die essentieel is voor een normale groei en werking van zowel het skelet als het immuunsysteem en neurologische aandoeningen bij kinderen voorkomt;
 • vitamine E, die een sleutelrol speelt bij het verkleinen van de kans op een miskraam en het beschermen van cellen tegen de schadelijke effecten van oxidatieve stress;
 • ijzer, een voedingsstof die nodig is voor de aanmaak van hemoglobine en die het risico op vroeggeboorte, laag geboortegewicht en hypoxie bij pasgeborenen vermindert;
 • chroom, nodig om de bloedglucose- en lipidenniveaus te reguleren en bescherming te bieden tegen de mogelijke ontwikkeling van zwangerschapsdiabetes;
 • zink, verantwoordelijk voor het vergemakkelijken van het proces van celdeling op een correcte en ordelijke manier, het versterken van het zenuwstelsel en de natuurlijke immuniteit;
 • koper, ook betrokken bij de synthese van rode bloedcellen en neurotransmitters;
 • mangaan, essentieel voor een goede botvorming en de productie van antilichamen door het immuunsysteem.

Prenatalin – bijwerkingen en contra-indicaties

De bijwerkingen en contra-indicaties van Prenatalin zijn minimaal, voornamelijk door de natuurlijke samenstelling van deze voedingssupplementen. Het is echter raadzaam om eerst de nodige informatie te lezen voordat je Prenatalin inneemt.

Prenatalin is ontwikkeld om de gezondheid van vrouwen te ondersteunen tijdens de zwangerschap, borstvoeding en wanneer ze proberen zwanger te worden. De ingrediënten in Prenatalin zijn zorgvuldig geselecteerd om het lichaam van moeder en baby te voorzien van de nodige voedingsstoffen. Het risico op bijwerkingen is daarom minimaal en beperkt zich voornamelijk tot mogelijke allergische reacties op de ingrediënten in het product.

Contra-indicaties voor het gebruik van Prenatalin zijn relatief zeldzaam en omvatten gevallen van overgevoeligheid voor een van de ingrediënten in het product. In dergelijke gevallen moet het gebruik worden gestaakt en moet een arts worden geraadpleegd.

Het is de moeite waard om te benadrukken dat het altijd raadzaam is om een arts of voedingsdeskundige te raadplegen voordat je begint met voedingssupplementen tijdens de zwangerschap, borstvoeding of wanneer je probeert zwanger te worden. Zo kun je je supplementen afstemmen op je individuele behoeften en mogelijke risico’s vermijden.

Prenatalin – Juist Gebruik

Correct gebruik van Prenatalin is cruciaal voor maximale gezondheidsvoordelen voor moeder en de baby. De aanbevolen dosering en wijze van gebruik vind je op de verpakking van het product of bij de fabrikant. Over het algemeen kun je Prenatalin Multi en Prenatalin Omega 3 het beste bij de maaltijd innemen, met voldoende water erbij.

Overschrijd de aanbevolen dosering niet, tenzij anders geadviseerd door je arts. Regelmaat en juist gebruik van voedingssupplementen zijn de sleutel tot het behalen van optimale resultaten.

Prenatalin – forum ervaringen & beoordelingen

Beoordelingen van gebruikers zijn te vinden op verschillende forums en online platforms.

Anna67: “Ik gebruik Prenatalin sinds het begin van mijn zwangerschap en ik ben erg tevreden. Mijn controles zijn geweldig en de dokter zegt dat de ontwikkeling van de baby goed gaat. Een aanrader!”

Kasia_88: “Prenatalin Omega 3 heeft me geholpen tijdens de borstvoeding. Ik zie dat mijn baby rustiger en kalmer is, wat voor mij een enorme opluchting is.”

Teresa123: “Ik heb Prenatalin gekocht via de officiële website van de fabrikant en kreeg een leuke korting. De producten zijn gemakkelijk in te nemen zonder maagproblemen. Ik raad het alle aanstaande moeders aan!”

Prenatalin – waar te koop en wat is de prijs?

Prenatalin is op verschillende plaatsen te koop, maar we raden aan het te kopen via de officiële website van de fabrikant. Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor:

 1. Kwaliteitsgarantie: Als je van de officiële website van de fabrikant koopt, weet je zeker dat je een origineel product ontvangt dat aan alle kwaliteitseisen voldoet.
 2. Veiligheid: Als je van een officiële site koopt, loop je niet het risico dat je een product van onbekende kwaliteit krijgt, wat kan gebeuren als je van onbetrouwbare bronnen koopt.
 3. Promoties en kortingen: De fabrikant biedt vaak aantrekkelijke promoties en kortingen op zijn producten, wat kan leiden tot besparingen op het budget.

Wat de prijs betreft: waardevolle suppletie is niet te duur en de voordelen voor de gezondheid van moeder en baby zijn onbetaalbaar. De kosten van Prenatalin variëren en zijn afhankelijk van het soort product en de verpakking. De prijs kan variëren afhankelijk van de regio en de beschikbaarheid van promoties.

Related Articles