Home Producten Werkt Provestra Echt?

Werkt Provestra Echt?

by Frans
Published: Last Updated on

Provestra is een volledig natuurlijk en veilig supplement dat de seksuele drift van vrouwen stimuleert terwijl het de hormoonhuishouding in balans houdt en voedingsstoffen aan het lichaam toevoegt.

Wat is Provestra?

Provestra is een volledig natuurlijk en veilig supplement dat is ontworpen om het seksuele verlangen van een vrouw drastisch te verhogen. Het doet dit door de hormonale balans te ondersteunen en het lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die nodig zijn voor het behoud van een gezond voortplantingskanaal.

Daarnaast biedt Provestra oplossingen voor andere seksuele gezondheidsproblemen, waaronder:

 • Stabilisatie van onregelmatige menstruaties
 • Lichtere menstruatie met minder krampen
 • Meer energie
 • Minder prikkelbaarheid en stemmingswisselingen
 • Minder opvliegers

De fabrikant van dit supplement, Leading Edge Health, biedt een uitgebreide website met gedetailleerde informatie over dit product.

Provestra is een populair niet-hormonaal supplement voor seksuele verlangens dat hoge veiligheidsnormen hanteert en door veel artsen wordt aanbevolen.

Provestra – Feiten & Specificaties

Provestra is een mix van hoogwaardige kruiden, voedingsstoffen en afrodisiaca om hormonen en voedingsstoffen in balans te brengen en helpt het libido te stimuleren en symptomen van de overgang te verlichten.

 • Vorm: Tablet
 • Type: Voedingssupplement
 • Voordeel: Verhoogt de seksuele bevrediging, ondersteunt het libido op lange termijn en de overgang
 • Merk: Provestra
 • Prijs: €54,73
 • Geschikt voor: Het verminderen van opvliegers, meer alertheid, hogere seksuele drift, betere slaap
 • Actieve ingrediënten: Ginkgo Biloba, L-Arginine, Theobromine, Titaniumdioxide, Propyleenglycol

Voor- en nadelen van Provestra

 • Het is een volledig natuurlijk supplement
 • Helpt bij het verhogen van fantasieën en anticipatie op seks
 • Kan helpen de vaginale lubricatie te verhogen
 • Bevat geen hormonen
 • Resultaten zijn al na 7 dagen merkbaar
 • Helpt je seksueel verlangen te vergroten

 • Alleen online verkrijgbaar
 • Resultaten kunnen per persoon verschillen
 • Veel gebruikers melden dat het niet zo lekker smaakt en ruikt

Hoe Werkt Provestra?

Provestra helpt de natuurlijke hormoonbalans van het lichaam te herstellen. Zodra dit is bereikt, worden veel van de factoren die bijdragen aan een gebrek aan seksuele interesse en plezier verminderd.

Provestra is gemaakt van hoogwaardige kruiden en mineralen, waarvan de combinatie vrouwen in staat kan stellen zich weer vrouwelijk, seksueel opgewonden en aantrekkelijk te voelen.

Met een gezonde hormoonbalans en verminderde overgangsverschijnselen merken vrouwen dat hun seksuele fantasieën terugkeren en meestal vaker voorkomen dan voordat ze dit supplement gebruikten.

Welke ingrediënten zitten er in Provestra?

Een goede plek om te beginnen bij het onderzoeken van een seksuele verbeteringspil is het bekijken van de ingrediëntenlijst om te bepalen of ze veilig zijn en klinische studies hebben gehad die hun effectiviteit ondersteunen.

Hieronder staan de ingrediënten die zijn gebruikt bij de samenstelling van Provestra:

Ginkgo Biloba – het is aangetoond dat het de seksuele functie verbetert door de bloedstroom te verhogen, orgasmes en seksuele bevrediging te bevorderen en de seksuele respons te verbeteren door het ontspannende effect op gladde lichaamsweefsels.

L-Arginine – verhoogt het seksuele verlangen en opwinding door de bloedstroom naar het bekkengebied te helpen verhogen.

Indole-3-carbinol – een stof die voorkomt in kruisbloemige groenten zoals bloemkool en koolsoorten, die je lever helpt oestrogeen effectiever te metaboliseren. Dit proces helpt het lichaam overtollig oestrogeen op natuurlijke wijze in balans te brengen.

Ginseng – verbetert de gevoeligheid van het libido en verlicht symptomen van de menopauze.

Theobromine – ondersteunt de seksuele gezondheid van vrouwen en werkt ontspannend, waardoor bloedvaten verwijden en de bloedstroom naar de organen van het lichaam toeneemt.

Damiana blad – verhoogt de gevoeligheid van de clitoris en helpt de vrouwelijke hormoonspiegels in balans te brengen. Het helpt ook om vaginale droogheid te verminderen en de frequentie van orgasmes te verhogen.

Black Cohosh Root – een overblijvend kruid uit Noord-Amerika dat veel wordt gebruikt om symptomen van de menopauze te behandelen, evenals onvruchtbaarheid, zware menstruatie, menstruatiekrampen en ontsteking van de baarmoeder of eierstokken. Onderzoek toont aan hoe effectief dit ingrediënt echt is; daarnaast zijn er studies die verbetering van vaginale droogheid en andere gebieden van de seksuele functie bij vrouwen in de overgang ondersteunen.

Andere ingrediënten:

Rode framboos – verstevigt en reguleert de baarmoederspieren en vermindert menstruatiekrampen. Het helpt ook opvliegers tijdens de menopauze te verminderen en brengt oestrogeen op natuurlijke wijze in balans.

Zoethoutwortel – helpt bij het verminderen van pijnlijke borsten, een opgeblazen gevoel en stemmingswisselingen. Het is een populair natuurlijk alternatief voor hormoonvervangingstherapie voor vrouwen in de overgang.

Gemberwortel – stimuleert de bloedsomloop, verhoogt de doorbloeding en maakt het geslachtsdeel gevoeliger.

Valeriaanwortel – ontspant het centrale zenuwstelsel en creëert een gevoel van rust en ontspanning.

Kudzu – bevat oestrogenen die helpen je hormonen in balans te brengen en symptomen van de menopauze onder controle te houden.

Andere ingrediënten in Provestra zijn vitamine A, B, C en E, foliumzuur, ijzer, zink en calciumcarbonaat.

Provestra Geld-terug-garantie & Retour Beleid

De fabrikant biedt een niet-goed-geld-terug-garantie van 60 dagen, zodat je dit product kunt uitproberen. Als je niet tevreden bent, kun je de onbeschadigde en ongebruikte artikelen binnen 67 dagen na ontvangst van de producten terugsturen voor terugbetaling; de klant is echter verantwoordelijk voor de verzend- en administratiekosten van de retourzending.

Provestra Beoordelingen & Resultaten

Provestra heeft uiteenlopende beoordelingen, maar over het algemeen zijn ze positief.

Hieronder staat een aantal klantbeoordelingen van verschillende websites:

“Mijn vaginale droogheid begon vlak na de menopauze. We gebruikten glijmiddelen, maar het leek niet zo comfortabel als voorheen. Na het gebruik van Provestra was er echter een aanzienlijke verbetering. Ik weet het al lang voordat mijn man thuis is; zal zeker meer bestellen”. – Diana G.

“Ik heb dit product gekocht in de hoop eindelijk een vaginaal orgasme te krijgen na het lezen van de recensies. En het werkt, het heeft me gevoeliger gemaakt voor aanrakingen en mijn seksuele opwinding verhoogd, hoewel het een tikkeltje prijzig is, is het wel elke cent waard”. – Kristina W.

“Ik ben net begonnen en het is nu 15 dagen geleden. Ik merk een toegenomen verlangen, ik heb het gevoel dat mijn jongere ik terugkomt.” -Jenny.

“Ik heb gemerkt dat mijn vrouw een half uur na het innemen van deze pil echt nat wordt. Dit product is niets minder dan een wonder. Ik kan gewoon niet geloven hoe een pil haar zo vochtig kan maken, maar dank je wel, want het heeft onze seksuele relatie veranderd. Geen enkele bijwerking, ik raad het aan!” – Fred E.

Is Provestra veilig? – Waarschuwingen & Klachten

Ja, Provestra is veilig voor menselijk gebruik. Volgens de fabrikant gebruikt het product ingrediënten van de hoogste kwaliteit die klinisch zijn getest en veilig zijn gebleken. Het wordt wel aanbevolen om met je huisarts te overleggen voordat je nieuwe supplementen gaat gebruiken als je gezondheidsklachten hebt.

Ook interessant: Femin Plus een Natuurlijke Afrodisiacum

Provestra Pakketten, Prijzen en Waar Te Koop

Het product wordt online verkocht.

 • 1 Maand Voorraad kost: €54,73
 • 2 Maanden + 1 Maand Gratis kost: €109,45
 • 3 Maanden + 2 Maanden Gratis kost: €164,18

Prijzen zijn exclusief verzendkosten en eventuele belasting.

Conclusie

Als je last hebt van een laag libido of last hebt van vervelende overgangsverschijnselen, kan Provestra uitkomst bieden. Het maakt gebruik van een unieke mix van kruiden, afrodisiaca en voedingsstoffen waarvan klinisch is bewezen dat ze een positieve invloed hebben op de seksuele gezondheid van vrouwen.

Dit product lijkt te helpen bij het beheersen van vaginale droogheid, seksuele opwinding en libido, het intensiveren van seksuele sensaties en het verhogen van de frequentie van orgasmes.

Dit supplement is een niet-hormonale optie wat veilig in gebruik is, goedgekeurd wordt door artsen en geen bijwerkingen lijkt te hebben. Positieve getuigenissen van klanten suggereren dat het gebruik van Provestra je seksleven drastisch kan verbeteren.

Zijn Er Nog Andere dingen Die Je Moet Weten Over Provestra?

Het kan een paar weken (ongeveer 30 dagen) duren voor je een verandering merkt. Gedurende deze periode zou je een verbetering in vaginale droogheid, verhoogde gevoeligheid en intensievere seksuele opwinding moeten gaan opmerken.

De website van de fabrikant vermeldt ook dat dit supplement voor seksuele verbetering door veel artsen wordt aanbevolen.

Als jij één van de vele vrouwen bent die de voorkeur geeft aan een volledig natuurlijke, niet-hormonale remedie zonder de bijwerkingen die je meestal aantreft bij hormonale behandelingen, dan is Provestra misschien precies wat je zoekt.

Je kunt gebruik maken van de 60 dagen geld-terug-garantie van dit product om te zien of Provestra een nuttige oplossing is die je seksuele verlangen en tevredenheid herstelt.

Veelgestelde Vragen

Hoe gebruik je Provestra?

De fabrikant raadt aan om dagelijks één tablet in te nemen.

Heeft Provestra bijwerkingen?

De fabrikant verzekert dat Provestra volkomen veilig is. Maar omdat dit supplement helpt bij het balanceren van hormonen, hebben sommige gebruikers een lichte toename van hun borstomvang gemeld.

Kan ik Provestra nemen als ik een gezondheidsprobleem heb?

Als je een medische aandoening hebt of borstvoeding geeft, raadt de fabrikant je aan medisch advies in te winnen voordat je Provestra gaat gebruiken. Het is niet aangetoond dat dit supplement de werking van andere medicijnen, waaronder anticonceptie, verstoort. Provestra bevat wel een aantal kruidenbestanddelen die NIET worden aanbevolen voor gebruik als je zwanger bent.

Werkt Provestra Echt?

Ja, voor veel vrouwen blijkt Provestra echt te werken. Dit blijkt uit de getuigenissen van tevreden klanten en uit de verzekering van de fabrikant dat Provestra is gemaakt van ingrediënten waarvan de werkzaamheid is getest en bewezen. Het is belangrijk om erop te wijzen dat de resultaten per persoon kunnen verschillen en dat de beweringen van de fabrikant niet zijn beoordeeld of bevestigd door de FDA.

Hoeveel kost Provestra?

Een pakje Provestra met 30 tabletten is bedoeld voor een maand; een maandvoorraad kost €54,73

Hoe lang duurt het voordat Provestra Libido Pillen werken?

De meerderheid van de vrouwen heeft binnen 7 dagen al resultaat. Bij anderen kan het echter wat langer duren voordat ze de resultaten merken. Elke vrouw is echter anders en zal de werking van Provestra anders ervaren.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie

Privacy & Cookies Policy