Home Producten Testolan Review en Ervaringen

Testolan Review en Ervaringen

by Frans Nieuwenhuis
Testolan Reviews, Ervaringen, Ingrediënten


In onze review bespreken we Testolan, een ’testosteronbooster’ die ontworpen is om de testosteron productie te stimuleren en de opbouw van spiermassa te ondersteunen.

De fabrikant beweert dat Testolan de hormoonbalans reguleert, waardoor de spierkracht toeneemt, de prestaties van het lichaam worden ondersteund en het werken aan de lichaamsbouw vereenvoudigd wordt. Het product bevat ook actieve ingrediënten die de mannelijke seksuele prestaties ondersteunen, waaronder het libido, de erectie en de kwaliteit van het sperma.

Testolan

We hebben de formulering geanalyseerd en gekeken of de afzonderlijke actieve ingrediënten de groei van testosteron op realistische wijze ondersteunen. We hebben onderzocht of het gebruik van de tabletten bijwerkingen kan veroorzaken, wat de reviews van testolan zijn en hoe u tussen de 20 en 50% kunt besparen bij aankoop van deze tabletten.

Wij hebben onze lezers ook een korting van 20% gegeven op een willekeurig aantal testolan verpakkingen.

 

Hoe werkt Testolan en wat is het?

Testolan is een voedingssupplement met meerdere ingrediënten welke mannen die een daling in testosteron ervaren of die hun prestaties in de sportschool willen verbeteren, helpt.

Testolan bevat 14 actieve ingrediënten, waaronder het populaire ashwagandha. De resultaten van klinische studies met ashwagandha bevestigen de effectiviteit van zowel het verhogen van het testosteronniveau als het verbeteren van het herstel en de toename van kracht en spierweefsel.

Hoe werkt Testolan en wat is het?

Deze testosteronbooster bevat in zijn samenstelling ook andere natuurlijke stoffen die van invloed zouden zijn op de hormoonhuishouding, zoals tribulus terrestris, d-aspargininezuur of fenegriek.

Ook bevat het ingrediënten die de seksuele prestaties verbeteren, waaronder een toename van het seksuele verlangen, verbetering van de erectie en de kwaliteit van het sperma (betere beweeglijkheid van de zaadcellen)

Testolan is heel eenvoudig te gebruiken, je hoeft alleen maar 4 capsules per dag in te nemen, die met veel water (300 ml) gedronken moeten worden.

Het nadeel van dit product is de beperkte verkrijgbaarheid (alleen online te bestellen) en de hoge prijs.

In totaal moet u 49,99 euro betalen voor een verpakking met 120 supplementen. Het is mogelijk dit product in sets (3 of 6 verpakkingen) te bestellen en de prijs per eenheid zelfs te verlagen tot 25 euro of te profiteren van een korting van 20% op een willekeurig aantal Testolan verpakkingen.

Bekijk Actuele Prijs Hier!

Testolan Review & Ervaringen van Gebruikers

Testolan heeft positieve beoordelingen op de officiële website (niet echt verrassend) De mening van mannen was dat er zowel een toename in kracht als spiermassa was. De mannen die testolan gebruikten, ondervonden ook een positief effect op hun seksuele prestaties.

Helaas zijn er op internet weinig ervaringen te vinden over de effectiviteit van dit product. Er zijn weinig reacties op forums, waar de meningen over het effect van het product uiteenlopen.

Sommige mannen zijn tevreden over het effect van het product en de gunstige effecten ervan op zowel het verbeteren van seksuele prestaties als het opbouwen van spieren. Het is mogelijk dat we ook reacties tegenkomen waarin het product en de effectiviteit ervan negatief beoordeeld worden. Als we beter kijken, zien we echter dat de meeste commentaren zijn geschreven door mensen die het product niet zelf hebben geprobeerd, wat de geloofwaardigheid van dergelijke meningen vermindert.

In het geval van onbevredigende resultaten, kun je gebruik maken van de 90 dagen geld-terug garantie. Dit product bevat ook ingrediënten zoals ashwagandha en zink, waarvan de werking in wetenschappelijke studies is aangetoond.

Sommige alternatieven zijn Testoprime, Testosil en Testogen. Een review van Testosil en Testogen zijn ook te lezen op onze website. Een review van Testoprime komt later.

Samenstelling van Testolan

Testolan bestaat uit ingrediënten zoals ashwagandha, Koreaanse ginseng, D-asparaginezuur, tribulus terrestris, maca wortel, fenegriek, fosfatidylserine en zink.

De werkzame bestanddelen van de formule helpen het testosterongehalte in het lichaam op peil te houden, waardoor Testolan het uithoudingsvermogen vergroot, de regeneratie verbetert en de opbouw van kracht en spiermassa vergemakkelijkt.

Lees ook: Mass Extreme

Bovendien bevatten de capsules ook ingrediënten die de vermindering van stresshormonen en de mannelijke seksuele prestaties bevorderen. Het product verbetert het libido, verbetert de kwaliteit van het sperma en verbetert de erectie.

Een van de voordelen is de natuurlijke samenstelling van het product, die de veiligheid van het product vergroot en de kans op bijwerkingen minimaliseert. In de volgende paragraaf worden de meest interessante ingrediënten van het supplement beschreven.

Aswagandha (Indiase Ginseng)

Het Aswagandha extract is zonder twijfel het meest interessante ingrediënt in Testolan.

Aswagandha Indiase Ginseng

Een onderzoek uit 2015 heeft aangetoond dat het innemen van tweemaal daags ashwagandha gedurende 12 weken een significante toename in kracht en spiermassa teweegbrengt in vergelijking met de placebogroep. Toen werd er ook een vermindering van spierschade, een stijging van het testosterongehalte en een daling van het vetpercentage bereikt.

Ook interessant: Verhoogt Ashwagandha Het Testosterongehalte?

Bovendien verbetert ashwagandha niet alleen de prestaties bij krachttraining, maar verbetert het ook het geheugen en de concentratie, vermindert het vermoeidheidsgevoel en de cortisolspiegel (stresshormoon)

Tribulus Terrestris

Foelie (tribulus terrestris) wordt verondersteld kracht en spiermassa op te bouwen, aangezien het hormonen reguleert en het testosteronniveau verhoogt door het gehalte aan steroïde saponinen.

De tribulus terrestris bevordert de energieproductie en helpt vermoeidheidsgevoelens te verminderen. Het is ook bekend vanwege zijn gunstige effecten op de mannelijke seksuele prestaties (libido met verbeterde potentie) Dit komt doordat het de bloeddruk verlaagt, wat erectiestoornissen kan veroorzaken.

D-asparaginezuur (DAA)

Testolan capsules bevatten DAA, een ingrediënt dat is bedoeld om de testosteronspiegel te verhogen. We kunnen onderzoeken vinden die aantonen dat D-asparaginezuur de testosteronspiegel in het bloed daadwerkelijk verhoogt, zoals een onderzoek uit 2009.

DAA heeft ook een positief effect op het geheugen en de concentratie door het transport van calcium naar de hersenen te verhogen. Bovendien verbetert dit ingrediënt het libido, verbetert het de erectie en ondersteunt het ook een toename van het aantal zaadcellen.

Koreaanse Ginseng Wortel

Testolan bevat ook een extract van de wortel van Koreaanse ginseng, die ook in het product is verwerkt. Koreaans panax ginseng heeft adaptogene eigenschappen, waardoor stress en de negatieve effecten ervan worden verlicht, wat indirect helpt bij het opbouwen van spiermassa (verlaging van cortisol)

Het gebruik van Koreaanse ginseng wordt beschouwd als een krachtig afrodisiacum. Dankzij de ginsenosiden wordt het libido verhoogd en verbetert de bloedtoevoer naar het corpus cavernosum van de penis, waardoor de erectie verbetert. Hetzelfde mechanisme kan ook het gevoel van de zogenaamde’spierpomp’ tijdens de training versterken.

Met meer dan 200 voedingsstoffen heeft het een heilzame werking op het hele lichaam. Dit product vermindert de vorming van melkzuur, dat verantwoordelijk is voor pijn na de training, geeft meer energie en beïnvloedt het welzijn, verlaagt de bloeddruk, heeft een antioxiderende werking (vertraagt het verouderingsproces) en versterkt het immuunsysteem.

Fosfatidylserine

Fosfatidylserine heeft belangrijke functies in het mannelijk lichaam. Eerst en vooral verbetert het de doorbloeding van de bloedvaten, bevordert het het welzijn door het dopamineniveau te verhogen en remt het ook leverfibrose.

Het helpt ook het niveau van het stresshormoon (cortisol) te verlagen, wat een positief effect heeft op zowel het herstel na de training als op de spiermassa. Het helpt ook bij de vetvertering, wat vooral nuttig kan zijn bij een vetrijk dieet.

Maca Wortel (Peruaanse Ginseng)

Maca wortel is een waardevolle bron van vitaminen en mineralen. Het verhoogt het libido (seksuele drift) en ondersteunt algemene seksuele prestaties, waaronder het verbeteren van de efficiëntie van het lichaam en heeft een positief effect op de hoeveelheid en kwaliteit van sperma (beweeglijkheid van sperma). Daarnaast reguleert Maca de hormoonbalans en verhoogt het de testosteronspiegel.

Fenegriek

Fenegriek wordt ook wel Grieks hooi of Griekse klaver genoemd. Het helpt de bloedsuikerspiegel te verlagen en is ook goed voor een betere spijsvertering. Onderzoek naar fenegriek toont aan dat het niet alleen een verhoging van het testosteronniveau in het lichaam bevordert, maar ook helpt om lichaamsvet te verminderen.

Hoe Testolan te Gebruiken – Dosering

Het gebruik van Testolan is twee keer per dag 2 capsules (4 capsules in totaal) die met veel water moeten worden ingenomen. Het is raadzaam het voedingssupplement 30 minuten voor de maaltijd in te nemen.

Volg de aanbevolen dagelijkse dosering van de fabrikant. Helaas kunnen zelfs natuurlijke ingrediënten in overmaat bijwerkingen veroorzaken, zoals maag- en darmklachten (bijvoorbeeld buikpijn, diarree)

Waar Testolan Kopen – Apotheek of Website van de Fabrikant?

Het kan alleen via de officiële website van de fabrikant www.testolan.nl gekocht worden. Jammer genoeg is dit product niet verkrijgbaar in apotheken of plaatselijke drogisterijen, zoals Kruidvat en Etos.

Testolan bestellen op de website van de fabrikant biedt wel de meeste voordelen. In eerste instantie hebben we de zekerheid dat we een uniek en volwaardig product in handen krijgen. Door de tabletten rechtstreeks bij de fabrikant te kopen, heb je de mogelijkheid de tabletten in sets te bestellen en de prijs per verpakking met wel 50% te verlagen.

Hoeveel Kost Testolan?

Hoeveel Kost Testolan?

Testolan kost 49,99 euro per verpakking met 120 capsules. Op de website van de fabrikant staan ook speciale sets bestaande uit 3 verpakkingen van het product voor 99,98 euro en 6 verpakkingen voor 149,97 euro.

Wanneer je het product voor een langere periode gebruikt, kan de prijs per eenheid dalen tot maar liefst 25 euro. Op de officiële website van de fabrikant zijn drie pakketten beschikbaar:

  • OPTIMAL PACKAGE – Het optimale pakket bevat 6 eenheden van het product voor 149,97 euro. Dit houdt in dat de prijs per verpakking slechts 25 euro is, dus 50% minder. In totaal ontvangen we in totaal 720 capsules, voldoende voor 6 maanden regelmatig gebruik.
  • STANDAARDPAKKET – het standaardpakket bevat 3 stuks van het middel voor de prijs van 99,98 euro. Als je dit pakket kiest, zijn de kosten per verpakking  €33,33.
  • BASISPAKKET – het basispakket bevat slechts één verpakking Testolan voor de standaardprijs van 49,99 euro.

 

Bijwerkingen en Contra-Indicaties

Dit voedingssupplement is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, zoals granaatappelpitjes, fenegriek, maca wortel en vitania sluggard. Dit maakt het gebruik van dit product door gezonde mannen (zoals aanbevolen door de fabrikant) veilig en zou geen bijwerkingen moeten veroorzaken.

Het gebruik van zelfs natuurlijke ingrediënten kan echter een contra-indicatie vormen voor het gebruik van zelfs natuurlijke ingrediënten. Wanneer je een gezondheidsprobleem heb, zoals diabetes, een slechte lever of hoge bloeddruk, kun je het beste eerst een arts raadplegen voordat je het product gaat gebruiken.

Wanneer je overgevoelig bent voor een van de ingrediënten, is Testolan niet geschikt voor het gebruik. Als je de aanbevolen dosering volgt en het aantal capsules per dag niet vergroot, kun je het risico op bijwerkingen, zoals misselijkheid, diarree of hoofdpijn, vermijden.

Effecten van het Gebruik

Testolan is een middel dat het testosterongehalte in het lichaam verhoogt. Daardoor kan het leiden tot effecten die geassocieerd worden met hoge androgeenspiegels, zoals;

  • Meer energie
  • Verbeterde welzijn
  • Effectievere spieropbouw
  • Sneller herstel
  • Sterker libido
  • Sterkere botten

Een tekort aan testosteron kan onder andere leiden tot een verminderd welzijn, een lager libido en meer lichaamsvet. Een tekort aan testosteron kan ook leiden tot een verminderde spiermassa en spierkracht.

Vragen en Antwoorden

KAN TESTOLAN DOOR VROUWEN WORDEN GEBRUIKT?

Helaas kunnen testosteronboosters zoals testolan en testoprime alleen door mannen worden gebruikt.

HOE SNEL KAN IK DE EERSTE RESULTATEN VERWACHTEN?

De eerste effecten zijn al voelbaar op de eerste dag dat je de tabletten gaat gebruiken. Op dat moment nemen het libido en het energieniveau toe en beginnen de algemene seksuele prestaties te verbeteren. Effecten in de vorm van toegenomen spiermassa kunnen echter pas na enkele weken gebruik optreden.

HOE LANG GAAT EEN PAKJE TESTOLAN MEE?

Eén verpakking bevat 120 capsules, wat bij de voorgestelde dosering (4 capsules per dag) voldoende is voor 30 dagen behandeling.

MOET IK MEERDERJARIG ZIJN OM DEZE TABLETTEN TE GEBRUIKEN?

Ja. Testolan is een formule die ingrediënten bevat die de hormoonbalans verstoren en de productie van testosteron stimuleren. Testosteron boosters worden daarom alleen aangeraden voor volwassen mannen.

IS TESTOLAN EEN TESTOSTERON BOOSTER DIE DE MOEITE WAARD IS?

Testolan is ontworpen voor mannen die de negatieve effecten van laag testosteron willen verminderen en die hun prestaties in de sportschool willen verbeteren. Wanneer het testosterongehalte hoog is, is het makkelijker om spieren en kracht op te bouwen en ondersteunt het het vermogen van het lichaam om te herstellen na een training.

IS DEZE TESTOSTERON BOOSTER DIE DE MOEITE WAARD IS?

Het heeft een uitgebreide samenstelling, die 14 natuurlijke werkzame stoffen bevat. De formule bevat elementen als zink en vitania sluggard, waarvan de effecten op de hormoonhuishouding door onderzoeken zijn bevestigd.

Helaas kan het product alleen online worden besteld, wat voor sommige mannen een nadeel kan zijn. Testolan zou iets goedkoper kunnen zijn, maar als je besluit de tabletten in een set te kopen, kun je de prijs van het pakket met wel 50% verminderen.

Bekijk Actuele Prijs Hier!

Related Articles