Home Producten Varicorin Review en Ervaringen

Varicorin Review en Ervaringen

by Frans
Published: Updated:
Review van: Varicorin
Prijs: €49
Beoordeeld door: Frans
Laats bijgewerkt:maart 20, 2019

Samenvatting:

Varicorin is een voedingssupplement met meerdere ingrediënten dat helpt bij het handhaven van een goede bloedcirculatie vanwege de inhoud van American Witch Hazel en Venocin® Horse Chestnut Seed Extract. Het product ondersteunt ook het bloedcirculatiesysteem en de conditie van bloedvatwanden dankzij het druivenextract-gehalte. Butcher’s Broom Root helpt het gevoel van zware benen te verminderen en Centellin® Gotu Kola Leaf Extract helpt de perifere bloedsomloop en de werking van het cardiovasculaire systeem.

Meer Details

Beoordeling

varicorinVaricorin is een nauwkeurig geselecteerde samenstelling van ingrediënten die zijn gemaakt om spataderen en andere kwalen van de onderste ledematen te bestrijden, die gepaard gaan met aandoeningen van de bloedsomloop en een verminderde conditie van de aderen. De werking tegen dit soort problemen zijn de overeenkomstige plantenextracten, die in het geval van Varicorin werden verzameld en in één capsule werden geplaatst! Controleer hoe de nieuwe remedie voor spataderen werkt, welke resultaten het geeft en wat de meningen van gebruikers zijn.

Wat is Varicorin en waarom is het de moeite waard om het te gebruiken?

Varicorin is een capsule met een rijke samenstelling van ingrediënten die bekend staat om zijn gunstige effecten op de bloedsomloop en het veneuze systeem. Deze samenstelling kan een uiterst waardevolle ondersteuning zijn voor mensen die worstelen met spataderen en andere aandoeningen die
verband houden met langdurige opeenhoping van bloed (stasis) in de aderen van de onderste ledematen.

Dankzij Varicorin zal de conditie van de aders verbeteren en wordt de bloedsomloop in de onderste ledematen gestimuleerd. De vorming van spataderen word afgeremd. Gezonde benen zonder pijn, zwelling en vermoeidheid zijn het resultaat.

De oorzaken van spataderen kunnen verschillen, maar in de meeste gevallen is het probleem gerelateerd aan genetische factoren, met andere woorden we hebben het “geërfd” van onze ouders, grootouders en overgrootouders.

Spataderen hoe ontstaan ze en wat kun je er aan doen?

spataderen

Spataderen kunnen ook een bron zijn bij sommige cardiovasculaire aandoeningen. Ze kunnen het gevolg zijn van een slechte staat van aderen en verstoringen in de werking van hun kleppen (leidend tot bloedstagnatie in de aderen van de onderste ledematen).

Bovendien zijn de problemen met spataderen vaak van invloed op mensen die vaak en langdurig staan of zitten. Het is niet ongebruikelijk voor mensen met overgewicht en obesitas, maar ook voor mensen die intensief trainen (vooral krachttraining).

Vroege symptomen van spataderen zijn zogenaamde vasculaire spinnen (telangiectasia) vooral  gevormd op de dijen en rond de knieën en enkels. Toenemende pijn en vermoeidheid van de benen aan het eind van de dag en de zwelling van de onderste extremiteiten, vooral rond de enkels.

Na verloop van tijd worden de symptomen intenser – zwelling en het gevoel van zware benen komen vaker voor met soms zijn er pijn, kuit krampen, tintelingen en een branderig gevoel. Aders op de benen worden meer en meer zichtbaar, gemarkeerd en verwrongen.

Om het probleem van spataderen op een effectieve manier te elimineren kun je voedingssupplementen voor spataderen gebruiken zoals Varicorin, masseren en meer bewegen.

Even belangrijk zijn de preventieve maatregelen  zoals:

 • Dagelijks liggen met opgetrokken benen (minstens enkele minuten)
 • Het gebruik van voetbaden
 • Het vermijden van langdurig staan ​​of zitten
 • Voorkom het dragen van kousen en sokken die te strak zitten.

Al deze maatregelen zijn bedoeld om de bloedsomloop te stimuleren en bloedstasis tegen te gaan, wat een prioriteit is in de strijd tegen spataderen.

Ingrediënten

Varicorin onderscheidt zich door zijn rijke samenstelling en uitstekende selectie van werkzame stoffen. Het bevat niet alleen waardevolle plantenextracten, maar ook vitamine C en een hoge dosis hesperidine.

De ingrediënten van Varicorin zijn:

 • Venocin® — gestandaardiseerd extract van kastanjegewas. Vanwege het hoge gehalte aan escin is het zeer effectief in het verwijderen van zwellingen uit de onderste ledematen. Dit onderdeel zorgt ook voor de conditie van de bloedvaten, sluit ze af en vergroot hun flexibiliteit. Het verlicht ontstekingen, heeft analgetische eigenschappen, levert bevredigende resultaten op in de strijd tegen spataderen, evenals hemorroïden en chronische veneuze insufficiëntie.
 • Centellin® — een gestandaardiseerd Aziatisch waternavel extract dat tot 8% van de triterpenen bevat. De stoffen in de speerpunten stimuleren de veneuze circulatie, versterken de bloedvaten en verbeteren de conditie van het bindweefsel. Ze gaan de zwelling tegen, verminderen het gevoel van zware benen en ondersteunen actief de strijd tegen spataderen.
 • Vitamine C verkregen uit boekweit — stimuleert de aanmaak van collageen dat de bloedvaten beschermt en versterkt en microscheurtjes voorkomt.
 • Hesperidin — een verbinding die hoort tot de groep van bioflavonoïden, en ook een van de bekendste en meest effectieve stoffen die wordt gebruikt in preparaten voor spataderen. Hesperidin is een verdedigingsschild voor bloedvaten, vermindert oedeem en biedt krachtige ondersteuning bij de bestrijding van spataderen. Het heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Het werkt in synergie met vitamine C, wat een groter effect geeft.
 • Toverhazelaar — vermindert ontsteking, vermindert zwelling, verlicht het gevoel van zwaarte in de benen, werkt als een decongestivum op de bloedvaten, ondersteunt de bloedsomloop.
 • Wijnstok is een rijke bron van antioxidanten, heeft een positief effect op de bloedsomloop, versterkt de haarvaten. Het helpt de arteriële druk te reguleren, verbetert de conditie van aderen. Voorkomt pijn en vermoeidheid van de benen.

Ook interessant: Probiosin Plus

Varicorin — effecten

De ingrediënten van Varicorin capsules werken synergetisch en vormen een krachtig wapen tegen aandoeningen van de bloedsomloop in de onderste ledematen, zwelling en spataderen, ongeacht de ernst van het probleem.

Het product werkt ook als een preventieve maatregel bij mensen die in de toekomst waarschijnlijk een probleem met spataderen ontwikkelen (bijvoorbeeld bij mensen van wie de ouders worstelden met spataderen, mensen met overgewicht, staand of zittend, enz.). Als je de voortgang van spataderen wilt stoppen of het ervan wilvoorkomen, is het gebruiken van Varicorine een zeer goede stap.

Dit zijn de effecten die je zult bereiken met Varicorin:

 • het verminderen van de zwelling van de onderste ledematen;
 • verbetering van de bloedsomloop;
 • versterking en bescherming van bloedvaten;
 • eliminatie van moe voelen, zware benen;
 • het verwijderen van overtollig water uit het lichaam (wat het effect heeft van het verminderen van oedeem);
 • verminderen van de zichtbaarheid van spataderen;

Conclusie

De overgrote meerderheid van de recensies over Varicorin zijn gunstig. Mensen die commentaar geven, benadrukken vaak dat ze vanwege hun levensstijl of erfelijke factoren al uitkijken naar de eerste symptomen van spataderen, maar het supplement remde effectief de ontwikkeling van de ziekte en hielp het esthetische uiterlijk van de benen te herwinnen (zwelling elimineren en de zichtbaarheid van spataderen verminderen).

Mensen die het product gebruiken spreken over een duidelijke vermindering van klachten dat Varicorin met zich meebrengt – de symptomen van zware benen, pijnen, vermoeidheid, zeurende spasmen, tintelingen in de onderste ledematen zijn duidelijk verminderd.

Je kunt het product kopen op de officiële website van Varicorin , https://varicorin.nl/.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie