Home Producten Vigorelle Review en Ervaringen

Vigorelle Review en Ervaringen

by Frans
Published: Updated:
Review van: Vigorelle
Prijs: €53
Beoordeeld door: Frans
Laats bijgewerkt:maart 23, 2019

Samenvatting:

Vigorelle is een volledig natuurlijk stimulerende crème dat bestaat uit speciaal geselecteerde ingrediënten die zorgt voor een seks sensatie als nooit tevoren. De unieke blend helpt je erogene zones te stimuleren en helpt tegelijkertijd om je vaginale weefsel gezond te houden en je hormonen in balans te houden.

Meer Details

Beoordeling

vigorelleVigorelle wordt geactiveerd met je eigen aanraking wanneer toegepast op je meest intieme gebieden vóór of tijdens het vrijen.

Deze crème zal de gevoeligheid en orgasmen zeker versterken, de formule is gebaseerd op water met pH-balancering.

Het werkt direct op gevoelig weefsel waardoor het de algehele seksuele activiteit van vrouwen verbetert.

Eén fles Vigorelle ’s vacuüm afgesloten 30 ml pomp kan 30 tot 40 toepassingen bieden.

Hoe Vigorelle werkt:

Vigorelle verhoogt de gevoeligheid van het lichaam voor seksuele stimuli. Het wordt rechtstreeks toegepast op de intieme gebieden voorafgaand aan geslachtsgemeenschap. Via deze versterker worden orgasmes geïntensiveerd.

Dit is een product op waterbasis met een uitgebalanceerde pH om de normale omgeving van de intieme delen te behouden. Onmiddellijke werking van het product vindt plaats bij toepassing.

De effectiviteit van het product is bewezen en daarom is het redelijk geprijsd maar is iets duurder dan andere vergelijkbare crèmes.

Vigorelle is speciaal ontworpen voor vrouwen die problemen hebben met hun seksuele gezondheid. Het is een volledig natuurlijk product gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is een geweldige moisturiser die geen chemicaliën gebruikt.

Ingrediënten 

Vigorelle bevat verschillende kruiden die gericht zijn op het stimuleren van het libido, evenals een paar ingrediënten bekend om hun effect op de menopauze.

L-Arginine — een aminozuur en belangrijke voedingsstof, L-arginine werkt om de bloedtoevoer naar de ledematen, de hersenen en de geslachtsorganen te verbeteren door de aanwezigheid van stikstofmonoxide in het lichaam te vergroten. Stikstofmonoxide werkt om bloedvaten te openen, waardoor de bloedstroom van plaats naar plaats efficiënter verloopt.

Gingko Biloba — als onderdeel van deze actuele oplossing wordt gingko biloba gebruikt om de vochtretentie te verhogen en de droge, geïrriteerde huid te kalmeren. Gingko bevat antioxidanten en kan ook worden gebruikt om de bloedstroom door het lichaam te stimuleren – verhoogde opwinding.

Suma Root — wordt verondersteld een effect te hebben op het immuunsysteem, de energie en het metabolisme. Het kan ook antikankereffecten hebben, hoewel meer onderzoek hiernaar nodig is om de link te bevestigen.

Hyaluronzuur — een substantie dat van nature in het lichaam voorkomt om de ogen en gewrichten goed gesmeerd te houden, hyaluronzuur begint in productie af te nemen naarmate we ouder worden. Dit ingrediënt brengt vocht en anti-aging eigenschappen op de huid, waardoor droge vaginacellen worden hersteld.

Wilde Yam — vaak gebruikt in crèmes en orale supplementen, wordt wilde yam gebruikt als een natuurlijk alternatief voor hormoonvervangende therapieën. Van wilde yam wordt gedacht dat het symptomen van de menopauze vermindert, zoals vaginale droogheid, opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Het kan ook helpen bij PMS, menstruatiekrampen en vermoeidheid.

Damiana — een afrodisiacum dat is afgetapt van een Midden-Amerikaanse struik. Damiana wordt gebruikt om het verlangen te stimuleren, maar ook om de energie en het uithoudingsvermogen te verhogen.

Pepermuntblad — met een aangename geur en een rustgevend effect op de huid, is pepermunt aanwezig om het lichaam te helpen de opname van voedingsstoffen te vergroten. Het is ook nuttig om het centrale zenuwstelsel te kalmeren, wat de angst bij gebruik kan verminderen.

Wat zijn de voor en nadelen van Vigorelle?

Voordelen

  • Het voorkomt vaginale droogheid door natuurlijke smering te bevorderen
  • Het verbetert de seksuele sensaties en verhoogt ook de orgasmen
  • Het verbetert de bloedtoevoer naar de vaginale regio
  • Het verhoogt het libido en de seksuele prestaties van de gebruiker
  • Het bevordert de hormonale balans en vermindert de angst
  • Het ondersteunt een goede bloedsomloop en weefselgezondheid

Nadelen

  • Iets duurder dan vergelijkbare producten
  • Er zijn geen gratis proefmonsters

Conclusie

Vigorelle is gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten. Je heb geen recept van de huisarts nodig om Vigorelle te kunnen gebruiken.

Dit product is condoomvriendelijk en veroorzaakt geen chemische reacties.

Er zijn geen kunstmatig gecreëerde geur, kleur, smaak of petrochemische bijproducten toegevoegd, waardoor de natuurlijke eigenschappen behouden blijven.

Dit product kan ook worden gebruikt in combinatie met Provestra om optimale resultaten te bereiken.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie