Home Producten VigRx Delay Spray Review

VigRx Delay Spray Review

by Frans
Published: Updated:
VigRx Delay Spray
Prijs: €44

Samenvatting:

VigRx Delay Spray zorgt ervoor dat mannen hun seksuele prestaties kunnen verlengen zonder te snel te ejaculeren. Wat dit product anders maakt, is de manier waarop een gebruiker de baas is over hoe lang hij het volhoudt. Hoe meer je spuit, hoe langer je het volhoudt.

Meer Details

Beoordeling

VigRx Delay SprayDe naam zelf is nogal suggestief. Vertraging sprays voor mannen zijn producten die een anestheticum bevatten, een milde. Simpel gezegd zijn ze ontworpen om de gevoeligheid van de penis tijdens geslachtsgemeenschap te verlagen en kunnen mannen hun ejaculatie uitstellen.

Het belangrijkste ingrediënt van VigRX Delay Spray is een verdovingsmiddel met de naam benzocaine. De rol van benzocaïne is het afsluiten van VDSC-s (spanningsafhankelijke natriumkanalen) aan de zenuwuiteinden. Dit verlaagt de hoeveelheid of de intensiteit van de stimuli, in dit geval verlagen mannen die deze spray gebruiken hun seksuele prikkels, waardoor ze de ejaculatie net zo lang kunnen uitstellen als ze willen.

Vrouwen hebben meestal meer tijd nodig om klaar te komen dan mannen. Voor sommige mannen kan het erg moeilijk zijn om orgasmes uit te stellen of lang genoeg te duren, zodat hun partner als eerste kan finishen. De penis is erg gevoelig dat weten we allemaal, en dat is wat VigRX Delay Spray probeert aan te pakken. Dit is een product speciaal ontworpen voor mannen die te vroeg klaarkomen.

Door dit product te gebruiken, kun je je partner regelmatig meer orgasmes geven en je relatie verder verbeteren. Het overkomt iedereen weleens om voor zijn partner klaar te komen en als het af en toe gebeurt, is dat geen probleem. Maar als het een regelmatig voorval is, kan het je zelfvertrouwen en je relatie negatief beïnvloeden! En VigRX Delay Spray is er om mannen in nood te helpen!

Hoe werkt VigRX Delay Spray?

Sommige mannen hebben echte problemen met te snel klaarkomen en kunnen het maar een paar minuten uitstellen. Meestal is dit niet genoeg tijd voor hun partner om het hoogtepunt te bereiken. Dit is waar deze spray mannen helpt. Het is een geweldig product omdat het mannen helpt het langer vol te houden. Daardoor helpt het mannen ook meer zelfvertrouwen te krijgen na het zien van de resultaten en de glimlach op het gezicht van hun partner!

VigRX spray werkt door de penis minder gevoelig te maken als normaal. We noemden al het hoofdbestanddeel, benzocaïne. Het is een milde anesthesie. Verderop in de tekst zullen we wat dieper ingaan van hoe het werkt. Maar simpel gezegd is het een mannelijke vertragingsspray.

Alternatief: VigRx Delay Wipes

Benzocaine is al geruime tijd een populaire keuze voor endurance condooms. Het is dus niet nieuw en de effectiviteit is al bevestigd. Wat hier anders is, is de unieke formule van VigRX Delay Spray. Het tot een spray maken werd eenvoudigweg gedaan voor het gemak, maar het echte pareltje is de formule. Dat is wat dit product speciaal maakt!

Wat maakt VigRX anders dan de rest?

twee mensen

Nou, een paar dingen en de eerste is dat uitstel sprays meestal een ander verdovingsmiddel gebruiken, lidocaïne. Nu, dat is op zich geen slechte zaak, maar we hebben door onze eigen ervaring geleerd dat  beter werkt om de ejaculatie langer uit te stellen.

Ten tweede, de fabrikant, Leading Edge Health. Deze vertragingsspray is gemaakt door een gerenommeerd bedrijf dat veel producten op de markt heeft en jarenlange ervaring heeft. Alle producten van Leading Edge Health zijn cGMP-compatibel. Dat betekent gewoon dat ze allemaal zijn gemaakt in overeenstemming met veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Je hebt ook elke dag een geweldige klantenservice tot je beschikking.

Lees ook: Erectin

En tot slot maakt dit product deel uit van een reeds bestaande productlijn, VigRX. Alle VigRX producten zijn van topklasse, en om die reden favoriet van vele mannen! Je kunt hetzelfde niveau van effectiviteit verwachten als met andere VigRX producten! VigRX Delay Spray is een geweldig product dat een redder in nood kan zijn voor een probleem die je eenvoudig niet zelf kunt aanpakken.

Ingrediënten die worden gebruikt in VigRX Delay Spray

Dit product is volledig natuurlijk. Het belangrijkste of het actieve ingrediënt is benzocaine. Het is een verdovingsmiddel dat VDSC-s op de zenuwuiteinden sluit. Dit verlaagt drastisch de verspreiding van actiepotentiaal van de zenuwuiteinden. Simpel gezegd, het ontspant de zenuwen en helpt je te ontspannen omdat je je niet langer zorgen hoeft te maken over dat je te snel klaarkomt.

We noemden eerder dat veel vertragende sprays lidocaïne als hun hoofdbestanddeel gebruiken. Dat is niet slecht, maar we hebben geleerd dat lidocaïne soms een beetje te goed werkt en de penis helemaal verdoofd. Daarom heeft de fabrikant gekozen voor benzocaine. Het is milder maar nog steeds sterk genoeg om je prestaties in bed te verlengen.

Het is ook vermeldenswaard dat VigRX DeLay Spray is gemaakt in een fabriek in de Verenigde Staten en het is cGMP-compliant. Het maken van deze vuitstel spray gebeurt onder toezicht van strikte cGMP-voorschriften om de kwaliteit en het welzijn van mannen die het gebruiken te waarborgen!

Bestel VigRX Delay Spray Vandaag

Hoelang kan ik het klaarkomen uitstellen?

Het antwoord op deze vraag verschilt van persoon tot persoon. Mensen reageren anders op verschillende producten en behandelingen. Het hangt dus vooral af van je eigen lichaam, gevoeligheid, stressniveau en enkele andere factoren wat een persoon in de slaapkamer kunnen beïnvloeden!

Bij de gemiddelde man duurt het ongeveer vijf en een halve minuut voordat hij klaarkomt. Als je het niet zo lang volhoudt, is VigRX Delay Spray het product voor jou! Maar het kan ook mannen helpen die ergens rond dit nummer zitten, maar hun huidige prestaties willen verbeteren.

Hoelang duurt het voordat VigRX Spray gaat werken?

De meeste mannen hebben gemeld dat de volledige effecten binnenkomen rond de 10 minuten. Ook dit hangt af van de persoon en kan op individuele basis enigszins verschillen. Het is belangrijk op te merken dat de vertragende spray en de effectiviteit ervan afhankelijk zijn van de dosering. Eén applicatie zou genoeg moeten zijn voor de meeste mannen, maar als je denkt dat je nog steeds niet in staat bent om het zo lang vol te houden als je wilt, kun je het tot drie keer toe toepassen. Maar overdrijf het niet, je zult waarschijnlijk problemen krijgen met het klaarkomen als je het te veel gebruikt. Dus slechts tot 3 keer, niet meer!

Over veiligheid en bijwerkingen

VigRX DeLay Spray moet buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Het is niet bedoeld voor oraal gebruik, dus je moet de penis goed wassen voordat je orale seks krijgt. Het zou ook verstandig zijn om te controleren of jij en je partner allergisch zijn voor benzocaine. Als je niet allergisch bent, moet je het beiden veilig kunnen gebruiken, maar om 100% zeker te zijn, weet zeker dat je niet allergisch bent voor anesthetica in het algemeen. Gebruik het product niet als je snijwonden of wondjes op de huid heeft. Mocht je huid geïrriteerd raken, moet je je penis goed wassen met water en zeep.

Conclusie

man en vrouw hebben seksDe maker van VigRX Delay Spray is een gerenommeerd bedrijf dat jarenlange ervaring en veel verschillende producten op de markt heeft. Dit product werkt snel en het is zeer effectief! Het wordt snel opgenomen door de huid wat zorgt voor snelle resultaten. We hebben het vergeleken met andere vergelijkbare producten en op basis van onze evaluatie denken we dat VigRX Delay Spray het beste product is dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Mannelijke seksuele prestaties nemen op natuurlijke wijze af met de leeftijd. (Lees ook onze Provacyl review) Dat kan het vertrouwen en hun relaties negatief beïnvloeden. Het is dus belangrijk voor mannen dat ze hun ejaculatie kunnen uitstellen zodat ze het langer in bed kunnen volhouden. Dit product kan mannen enorm helpen bij beide aspecten; om het langer in bed vol te houden en buiten de slaapkamer hun zelfvertrouwen te herwinnen en hun relaties te herstellen. We denken dat dit product de juiste formule heeft en de effectiviteit ervan bewijst het. Duizenden tevreden mannen bevestigen het met hun regelmatig gebruik.

Dat is waarom we denken dat VigRX Delay Spray de juiste keuze voor je is.

Je kunt het direct kopen op de officiële website

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie