Home Producten Volle Boezem Tabletten

Volle Boezem Tabletten

by Frans
Published: Updated:

Wat is Volle Boezem?

volle boezem tablettenVolle Boezem is een voedingssupplement die zorgt voor het onderhoud en de verzorging van je borsten. Het supplement is gebaseerd op kruiden en mineralen, waardoor de ingrediënten 100% natuurlijk zijn.

De ingrediënten zijn:

  • Fenusterol heeft een tweevoudige werking op de borsten. Fenusterol stimuleert de aanmaak van oestrogeen, waardoor natuurlijke borstvergroting wordt gestimuleerd. Ook stimuleert het de ontwikkeling van de melkklieren.
  • Soy Isoflavones = Dit ingrediënt heeft een stimulerende en verstevigende werking op de borstklieren en het bindweefsel van de borsten.
  • Chaste Tree — Dit ingrediënt heeft een positieve werking op de afgifte van prolactine. Prolactine heeft een stimulerende werking op de ontwikkeling van en de bloedtoevoer naar de melkklieren van de borsten met vollere en stevigere borsten als resultaat.
  • Avena Sativa stimuleert een goede hormoonbalans.

Het supplement is ontwikkeld om de stevigheid van de borsten te behouden. Vrouwen kunnen namelijk op oudere leeftijd te maken krijgen met verslapping van het borstweefsel. Ook vrouwen die een zwangerschap hebben gehad of borstvoeding hebben gegeven hebben baat bij dit supplement. Volle Boezem kan namelijk hangende borsten voorkomen.

Hoe werkt Volle Boezem?

Volle Boezem is verkrijgbaar in een pot met tabletten. Het advies is om het supplement 6 maanden te gebruiken. Hierdoor krijgt je uiteindelijk het beste resultaat. Je kunt altijd daarna weer beginnen met de supplementen als je merkt dat het nodig is. Het wordt geadviseerd om 2 tabletten per dag te gebruiken voor het beste effect. Het maakt niet uit of je deze tabletten gelijktijdig inneemt of twee keer een tablet per dag. Het wordt afgeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te overschrijden. Volle Boezem dient te worden gezien als een aanvulling op een gezonde leefstijl.

Kan iedereen Volle Boezem gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is: nee. Het wordt aangeraden met deze supplementen te starten als je een vrouw bent die ouder is dan 18 jaar. Daarnaast is Volle Boezem niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die zwanger willen worden en vrouwen die borstvoeding geven.

Hoeveel kost Volle Boezem?

Een pot met 60 tabletten kost € 33,15. Je kunt ook gebruik maken van de actie: 2+1 gratis, 3+2 gratis en 4+3 gratis. De tabletten kunnen online worden gekocht en betaald met iDeal, creditcard en overboeking.

Hoe werkt de verzending?

Wanneer je kiest voor een van de snelle betaalmethodes zoals iDeal en bestelt voor 16:00, dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd en heb je je bestelling een dag later al in huis. De levering van bestellingen uit België duurt ongeveer 2 werkdagen. Bij andere landen kan dit langer duren.

Alle bestellingen worden in een discrete envelop of verpakking verstuurd. De postbode biedt een blanco pakketje aan en als er niemand thuis is laat hij een bericht achter en komt nog eens terug. Ook op je afschrift wordt een discrete omschrijving van je bestelling gegeven.

Alternatief: ProBreast Plus

Als alternatief voor Volle Boezem is er ook ProBreast Plus. Dit is het supplement wat wij op healthcarechain.nl aanraden om je borsten op een natuurlijke manier te vergroten. ProBreast Plus capsules vergroten je cupmaat door het oestrogeenpeil te verhogen en de borstklieren te stimuleren. Je borsten worden meteen strakker en ook de huidweerstand verhoogt. Twee capsules per dag volstaan om je borsten 1, of zelfs 2 cupmaten groter te maken. Probreast Plus bevat ook nog een crème die je naast de pillen 1 keer per dag bij voorkeur in de ochtend moet aanbrengen.

Voor meer informatie of om Volle Boezem te kopen bezoek de officiële website, https://www.volleboezem.nl

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie