Home Voor Haar Hoe Kan Je Als Vrouw Je Libido Verhogen?

Hoe Kan Je Als Vrouw Je Libido Verhogen?

by Frans
Published: Updated:

Hedendaagse vrouwen worden geconfronteerd met heel wat uitdagingen in hun leven. Een juiste balans vinden tussen het huishouden en werk is niet zo evident. Kinderen opvoeden, koken, deadlines halen op het werk, etc. zorgen ervoor dat je nog weinig zin hebt om te vrijen met je partner.

Andere oorzaken zoals hormonale veranderingen, menopauze, zwangerschap, bepaalde medicijnen, etc. kunnen jouw libido in de war brengen. Niet alleen bovenstaande oorzaken, maar ook een daling in jouw oestrogeenwaarden kunnen lijden tot vaginale droogheid. Dit kan er dan weer voor zorgen dat je liever geen seks meer wil hebben.

Tips om je libido te verhogen

OntstressenStress is een belangrijke oorzaak, welke je libido flink in de war kan brengen. Het wegnemen of verminderen van stress kan ervoor zorgen dat je libido terug een flinke boost krijgt. Ademhalingsoefeningen en een goede nachtrust zullen je daarbij zeker helpen.

Evenwichtige voeding – Een gezonde voeding kan een goede hulp zijn om je libido te verbeteren. Voedsel die rijk is aan essentiële vetten kunnen ervoor zorgen dat jouw bloedsomloop verbetert wordt. Niet alleen voor de bloedsomloop kunnen deze vetten helpen, maar ook voor de productie van een hormoon als oestrogeen. Probeer zoveel mogelijk fastfood en dranken met cafeïne te vermijden. Deze dranken kunnen voor vaginale droogheid zorgen en dit maakt het vrijen minder leuk.

Libido verhogende middelen voor Vrouwen – Met een voedingssupplement om je libido te verhogen zoals Femin Plus krijg je je sekslust ongetwijfeld terug. Let wel op dat je enkel producten koopt waar één of meer van de volgende ingrediënten aanwezig zijn: tribulus extract, black cohosh, damiana, shatavari, ginseng, don quai etc. Deze ingrediënten zorgen er niet alleen voor dat je libido verhoogt wordt, maar ook de bloeddoorstroming naar de clitoris verbetert wordt.

Om de hormonen terug in balans te brengen zijn kruiden als Dong Quai en Damiana een uitstekende keuze. Deze kruiden zorgen er ook voor dat je minder gevoelig voor stress bent en dit zorgt er dan weer voor dat je libido zal verhogen.

Voor een betere bloedcirculatie in het lichaam is Ginseng een uitstekende kruid. Niet alleen in het lichaam wordt de bloedcirculatie beter, maar ook in de seksuele organen.

Lustopwekkende pillen zullen er het snelst voor zorgen dat je terug zin zal krijgen om te vrijen met jouw partner. Lees onze persoonlijke reviews om meer informatie te krijgen over de beschikbare middelen om je libido te verhogen.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie