Home Borstvergroting Van Cup A naar C Zonder Operatie: 4 Natuurlijke Manieren

Van Cup A naar C Zonder Operatie: 4 Natuurlijke Manieren

by Frans
Published: Updated:

Wil je graag een vollere boezem, maar ben je niet bereid om een operatie te ondergaan? In dit blogartikel ontdek je hoe je op een veilige en natuurlijke manier van cup A naar C kunt gaan. We delen verschillende tips en technieken die je kunt gebruiken om je borsten op een veilige en effectieve manier te vergroten.

Of je nu op zoek bent naar oefeningen, voedingstips of massage technieken, we hebben alles voor je op een rijtje gezet. Lees verder en ontdek hoe je op een eenvoudige manier een vollere borsten kunt bereiken, zonder dat je onder het mes hoeft te gaan.

Is het mogelijk om van cup A naar C te gaan zonder operatie?

Ja, het is mogelijk om van cup A naar C te gaan zonder een operatie. Hoewel een operatie een optie kan van cup a naar cup c zonder operatie met probreast pluszijn, zijn er ook natuurlijke methoden waar je gebruik van kunt maken om je borsten te vergroten.

Hoewel sommigen kiezen voor een borstvergrotende operatie, is onder het mes gaan niet de enige optie als je je cupmaat wilt vergroten. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren die je kunnen helpen om van cup A naar cup C te gaan, zonder dat je onder het mes hoeft te gaan zoals voeding, supplementen, borstoefeningen en massage.

Wat bepaalt je borstomvang?

Borstomvang wordt niet alleen bepaald door je familiegenen, maar ook door een combinatie van levensstijl, bewegingsroutine, lichaamsgewicht en leeftijd. Gebleken is dat de borsten van de meeste vrouwen na hun 23e stoppen met groeien. Dit komt omdat de ontwikkeling van de borsten voornamelijk wordt veroorzaakt door de hormonen die vrijkomen tijdens de puberteit, waardoor vet zich ophoopt in de borsten.

Waardoor neemt de borstomvang af?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een afname van de borstomvang, waaronder:

 • Gewichtsverlies: Borsten bestaan uit vetweefsel, dus afvallen kan leiden tot een afname van de borstomvang.
 • Ouder worden: Als vrouwen ouder worden, kunnen hun borsten van nature minder stevig worden en wat volume verliezen.
 • Zwangerschap en borstvoeding: Tijdens zwangerschap en borstvoeding kunnen de borsten groter worden door hormonale veranderingen, maar nadat de borstvoeding stopt, kunnen de borsten kleiner worden.
 • Hormonale veranderingen tijdens de menopauze
 • Bepaalde medische aandoeningen zoals borstkanker of bestraling

Van Cup A naar C Zonder Operatie: Hoe vergroot je de borstomvang op natuurlijke wijze?

Hoewel er niets mis is met kleine borsten, gebruiken veel mensen verschillende natuurlijke methoden om grotere borsten te krijgen zonder operatie. De resultaten van natuurlijke borstvergroting zullen veel subtieler zijn dan die van implantaten, maar als je het geduld hebt om verschillende oplossingen uit te proberen, is het mogelijk om van cup A naar cup C te gaan. Het is echter belangrijk om op te merken dat veel “trucs” voor borstvergroting niet worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Zelfs met methoden die enige wetenschappelijke geloofwaardigheid hebben, is succes niet gegarandeerd.

#1 Voeding

Borsten groeien als reactie op hormonen zoals oestrogeen en progesteron. Omdat oestrogeen in de natuur voorkomt, kun je het uit de volgende oestrogeenrijke voedingsmiddelen halen:

 1. Lijnzaad
 2. Sojabonen, sojamelk en tofu
 3. Appel
 4. Sinaasappels
 5. Perziken
 6. Zuivelproducten
 7. Walnoten & Pinda’s
 8. Olijfolie

Hoewel voedsel zelf geen progesteron bevat, kunnen sommige voedingsmiddelen helpen de productie van progesteron door je lichaam te stimuleren:

 1. Broccoli
 2. Gedroogde bonen
 3. Een ei
 4. Noten
 5. Wortel
 6. Pompoen
 7. Volkoren
 8. Donkere Chocolade

#2 supplementen

Supplementen zoals ProBreast Plus zijn een effectief alternatief om van Cup A naar C te gaan zonder operatie vanwege hun vermogen om de productie van hormonen te verhogen om de borstomvang te vergroten.
Grotere borsten binnen 3 maanden

Deze supplementen bevatten meestal natuurlijke ingrediënten waarvan bekend is dat ze op het lichaam inwerken als oestrogeen, zoals ginseng, zwarte cohosh, dong quai en venkelzaad, om het borstweefsel op een natuurlijke wijze te stimuleren.

#3 Massage

Een andere natuurlijke manier om van Cup A naar C te gaan is om een borstvergrotende crème, olie of gel op je borsten te smeren. Dit verhoogt de bloedcirculatie en rekt de weefsels in je borsten op, waardoor ze er groter, steviger en strakker uitzien. Het masseren van je borsten zal je lichaam ook stimuleren om prolactine en oxytocine vrij te geven, die de borstgroei helpen stimuleren.

Volg de onderstaande stappen:

 • Plaats je handen zachtjes op je borsten en spreid je vingers eromheen.
 • Masseer naar binnen in een cirkelvormige beweging, waarbij je je rechterhand met de klok mee en je linkerhand tegen de klok in beweegt.
 • Masseer dagelijks minimaal vijf minuten.

#4 Oefeningen

Oefeningen die zich richten op de borst-, rug- en schouderspieren kunnen helpen om de borstspieren achter het borstweefsel te verstevigen en te verstevigen en je houding te verbeteren.

Hier zijn 4 eenvoudige oefeningen die je borsten groter kunnen laten lijken:

 • Muur drukken

Plaats beide handen op de muur, iets breder dan je schouders, met je armen op schouderhoogte. Beweeg je voet naar achteren en vorm een hoek. Laat je borst richting de muur zakken door je elleboog te buigen. Adem in en keer terug naar de beginpositie.

Doe 3 sets – set 1: 20 herhalingen, set 2: 10 herhalingen, set 3: 20 herhalingen.

 • Gevouwen handen omhoog

Sta rechtop en klem je handen voor je borst. Hef je armen en handen zo hoog mogelijk boven je hoofd. Breng de handen terug naar de borst.

15 herhalingen per set, 3 sets

 • Arm Cirkels

Sta rechtop, strek je armen uit naar opzij op schouderhoogte. Maak langzaam kleine cirkels naar achteren gedurende een minuut. Maak een minuut lang kleine cirkels naar voren. Pulseer je armen op en neer, met een klein bewegingsbereik, gedurende een minuut.

 • Opdrukken

Ga in een plankpositie staan. Buig je ellebogen en laat je borst naar de vloer zakken. Duw door je handpalmen om je armen te strekken. Dit is één rep.

Begin met 3 sets van 8-10 reps.

Conclusie

Het is dus mogelijk om van Cup A naar C zonder operatie te gaan. Met behulp van natuurlijke methoden zoals supplementen, oefeningen, voeding en massage technieken kun je op een veilige en effectieve manier je borsten vergroten. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en bereik die gewenste cup C!

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie