Home Producten PrimeGENIX CalmLean: Snel Afslanken en Er Geweldig Uit Zien!

PrimeGENIX CalmLean: Snel Afslanken en Er Geweldig Uit Zien!

by Frans
Published: Updated:

CalmLean is een volledig organisch thermogeen supplement voor vetverbranding dat de eetlust onderdrukt, extra energie geeft en snel gewichtsverlies belooft.

Wat is PrimeGENIX CalmLean?

PrimeGENIX CalmLean biedt geweldige voordelen bij vetverbranding en gewichtsverlies zonder de toevoeging van cafeïne of andere stimulerende middelen. Het bevat alleen biologische ingrediënten zonder toevoegingen of bijwerkingen.

CalmLean geeft ook extra energie en kan het hongergevoel onderdrukken zodat je gedurende de dag minder calorieën eet. Het is een gezond product vol met voedingsstoffen en antioxidanten.

PrimeGENIX CalmLean – Feiten & Specificaties

PrimeGENIX CalmLean verbrand snel vet, geeft extra energie en helpt om snel af te vallen.

CalmLean Vorm: Capsules

Type: Thermogene vetverbrander

Voordelen: gewichtsverlies, vetverbranding, meer energie, ondersteuning van het immuunsysteem, levering van voedingsstoffen

Merk: Leading Edge Health Inc.

Prijs: €54

Te gebruiken voor: gewichtsverlies en verbetering van de algehele gezondheid

Actieve ingrediënten: Forskolin, Cayennepeper, BioPerine

 

De voor- en nadelen van PrimeGENIX CalmLean

 • Dit product bevordert een snelle vetverbranding
 • Het supplement kan honger onderdrukken
 • Het kan vetvorming voorkomen
 • CalmLean kan het immuunsysteem stimuleren
 • Het product geeft extra energie

 • De resultaten verschillen per persoon
 • Door de grote vraag is de voorraad soms laag
 • Er zijn geen gratis proefverpakkingen beschikbaar

Hoe werkt PrimeGENIX CalmLean?

Het supplement versnelt de stofwisseling zonder gebruik te maken van stimulerende middelen zoals cafeïne. Dit wekt een toestand van thermogenese op waarbij je lichaamstemperatuur iets toeneemt waardoor je snel vet begint te verbranden.

Andere ingrediënten in de formule werken om de eetlust te onderdrukken zodat je minder calorieën binnenkrijgt. Het product kan ook extra energie geven zodat je actiever kunt worden. Het stimuleert het vrijkomen van de enzymen lipase en adenylaatcyclase, waardoor vet vrijkomt uit de cellen en niet wordt opgeslagen.

Het supplement bevat ontstekingsremmende stoffen die zwellingen in het lichaam verminderen en de gezondheid van het hart ondersteunen. CalmLean heeft antioxidanten die vrije radicalen kunnen vernietigen, oxidatieve stress verminderen, genezing bevorderen en het immuunsysteem versterken.

De formule kan ook de opname van voedingsstoffen sterk verbeteren voor nog meer voordelen.

Wat zijn de ingrediënten?

De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

 • Cayennepeper – Hete chilipepers bevatten bioactieve ingrediënten die de stofwisseling verhogen, wat leidt tot snelle vetverbranding en gewichtsverlies. Het kan een snellere calorieverbranding bevorderen en ook helpen het hongergevoel te verminderen.

Het kan ook de gezondheid van het hart ondersteunen en de spijsvertering verbeteren. Een artikel in het International Journal of Food Sciences and Nutrition besprak de voordelen van chilipeper voor gewichtsverlies.

 • Forskolin – Deze plant heeft voordelen bij gewichtsverlies door het stimuleren van het vrijkomen van belangrijke enzymen die vetopslag in cellen voorkomen. Dit bevordert vetverlies, maar vermindert de vetvrije spiermassa niet.

Het heeft krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen en kan genezing bevorderen en de immuniteit versterken. Het kan ook helpen om de bloeddruk te verlagen. Uit een onderzoek in het Journal of the International Society of Sports Nutrition bleek dat forskolin hielp om gewichtstoename bij vrouwen met een overgewicht te verminderen.

 • Bioperine – Dit is een alkaloïde in zwarte peper die de biologische beschikbaarheid van belangrijke voedingsstoffen sterk verhoogt, waardoor hun voordelen effectiever worden. Bovendien kan het de stofwisseling verhogen en de vetverbranding bevorderen, wat leidt tot snel gewichtsverlies.

Lees ook: Piperinox

Het heeft andere voordelen voor de gezondheid, zoals het verlagen van de bloeddruk, het verminderen van ontstekingen en het ondersteunen van de gezondheid van de hersenen.

Ervaringen van gebruikers

De beoordelingen van PrimeGENIX CalmLean waren voornamelijk van tevreden klanten die zeiden dat ze snel afvielen. Veel gebruikers vertelden over het enorme gewichtsverlies en de toename in energie en algemene gezondheid.

Hier zijn enkele van die beoordelingen om je een idee te geven over de meningen van klanten over dit supplement.

Het werkt echt

Ik probeer al jaren die extra veertig pond kwijt te raken die ik ben aangekomen na de geboorte van mijn kinderen, en het lukte helemaal niet totdat ik deze geweldige vetverbrander vond. Het hielp sneller dan ik me had kunnen voorstellen! Ik ben nu bijna op mijn streefgewicht en ik kan niet wachten. – Jennifer

Net begonnen en nu al 3 kilo kwijt!

Na anderhalve week ben ik al 3 kilo kwijt. Ik ben zo blij! Diëten heeft bij mij nooit echt gewerkt, dus dit is geweldig. Ik zou het iedereen aanraden die probeert wat extra gewicht kwijt te raken. – David

Ik was er niet zeker van, maar dit is super!

Ik ben van nature altijd sceptisch, maar ik heb dit product toch maar uitgeprobeerd omdat een kennis er veel mee was afgevallen. Tot nu toe gaat het goed! Ik val elke week geleidelijk af en ik heb echt het gevoel dat ik waar krijg voor mijn geld. – Jason

Bevalt goed

Ik heb andere middelen om af te vallen geprobeerd, maar deze werkt echt. Ik vind het ook fijn dat er geen cafeïne in zit, maar toch helpt om af te vallen en het geeft me veel energie. – Cindy

 

PrimeGENIX CalmLean – Veelgestelde Vragen

Hoe neem je het in?

Neem dagelijks 2 capsules met een vol glas water. De maximale dosering in geen geval overschrijden.

Wat is het retourbeleid?

Het bedrijf heeft een 67 dagen niet goed geld terug garantie, dat is 60 dagen en een extra week om het supplement terug te sturen. Als je niet tevreden bent met het product, neem dan contact op met de klantenservice en retourneer de potjes, zelfs als ze leeg zijn. Je krijgt dan het volledige bedrag terug.

Voor wie is dit product geschikt?

Het supplement is bedoeld voor degenen die willen afvallen en hun vooruitgang en energieniveau aanzienlijk willen verhogen. Het is ideaal voor mensen die geen cafeïne of andere stimulerende middelen wensen te gebruiken.

Waar kan ik het product kopen?

De officiële website van het product is de enige plek waar je dit supplement kunt kopen. Als je in bulk koopt kun je veel geld besparen.

Als je 6 potten koopt, krijg je gratis verzending.

Dit zijn de prijzen:

 • 1 maand – 54 euro
 • 3 maanden – 153 euro
 • 6 maanden – 289 euro

Wat maakt dit product anders dan de concurrentie?

Veel van de vetverbranders op de markt die vergelijkbare voordelen beloven zoals bijvoorbeeld Juiced Upp, Shredder en PhenQ, bevatten veel stimulerende middelen zoals cafeïne. Deze kunnen verslavend werken en vaak ook bijwerkingen veroorzaken. CalmLean is een krachtige thermogene verbrander welke geen enkel stimulerend middel bevat.

Alternatief product: Fast Burn Extreme 

Eindoordeel

CalmLean is een volledig natuurlijke thermogene vetverbrander voor mannen die snel gewichtsverlies belooft zonder gebruik te maken van cafeïne of andere stimulerende middelen. Het geeft je ook extra energie waardoor je langer kunt trainen en meer calorieën kunt verbranden. Dit product is ontwikkeld door een topfabrikant en wordt door veel RDN’s aanbevolen.

Veel gebruikers zijn ook enthousiast over dit supplement en zeggen dat het snel werkt om hun streefgewicht te bereiken. Anderen zeiden dat ze meer energie en zelfvertrouwen kregen.

Dit product bevat alleen zuivere, natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen en/of vulstoffen. Het is niet verslavend en zou geen bijwerkingen mogen veroorzaken. Het is een veilig product dat veel te bieden heeft aan mensen die willen afvallen en hun algehele gezondheid willen verbeteren.

Je kunt het direct kopen op de officiële website https://www.calmlean.com

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie