Home Producten Venorex Review en Ervaringen

Venorex Review en Ervaringen

by Frans
Published: Updated:
Review van: Venorex
Prijs: $59,95
Beoordeeld door: Frans
Laats bijgewerkt:april 26, 2019

Samenvatting:

Venorex beweert een professionele behandeling voor spataderen te zijn waarbij een geconcentreerd botanisch complex, plantenextracten, anti-verouderingspeptiden en andere klinisch bewezen ingrediënten worden gebruikt om spinnetjes en spataderen te laten verdwijnen. Bovendien beweert Venorex ook gebroken haarvaten en rode vlekken te behandelen.

Meer Details

Beoordeling

venorexVenorex is een crème die belooft dat je spataderen verbazingwekkend snel zullen verdwijnen en een natuurlijk alternatief is voor dure laserprocedures.

Venorex beweert spataderen, spinnetjes, gebroken haarvaten en rode vlekken te verwijderen, zodat je korte broeken kunt dragen en je benen er weer sexy uit zullen zien.

Waarom heb ik spataderen?

Spataderen komen veel voor bij zowel mannen als vrouwen en vinden plaats door zwakke kleppen in de aderen die kunnen breken als ze het bloed naar het hart pompen; het bloed verzamelt zich daar en verschijnt blauw en verdraaid onder de huid. De medische term hiervoor is veneuze insufficiëntie en volgens het Office of Women’s Health heeft ongeveer 55% van de vrouwen een soort aderprobleem, evenals de helft van de bevolking ouder dan 55 jaar.

Het goede nieuws is dat spataderen en spinnetjes (de kleinere, spinachtige versie) meestal niet ernstig zijn, hoewel ze gepaard kunnen gaan met een kloppend gevoel of pijn. Het voornaamste dat mensen echter stoort, is dat de donkere vlekken ervoor zorgen dat ze zich oud voelen en bang zijn om een badpak of rok te dragen.

Lees ook: Natuurlijke Manieren om van Spataderen af te Komen

Hoe Venorex werkt

Venorex is een crème die je wrijft over het aangetaste deel van de benen. De fabrikant beweert dat het snel de onooglijke aderen zal verwijderen, maar ze bieden geen specifieke tijdschema aan voor hoelang het duurt voordat het gaat werken. Het belangrijkste ingrediënt (afgezien van gedeïoniseerd water) lijkt Aloe Barbadensis Leaf (ook bekend als Aloë Vera Gel), een vetplant die veel wordt gebruikt in veel huidverzorgingscrèmes en waarvan gezegd wordt dat het herstellende eigenschappen heeft. Deze claims zijn echter niet ondersteund door wetenschappelijk bewijs.

De fabrikant van Venorex beweert dat een studie een afname in het uiterlijk van spataderen met 89%, een afname van 95% van spinnetjes en een afname van 87% van gebroken haarvaten en rode vlekken laat zien. Maar ze geven geen verdere informatie over het onderzoek of waar het werd uitgevoerd. We konden geen aanwijzingen vinden dat Aloë Vera (of elk ander ingrediënt in dit product) de spataderen helpt verminderen.

Wat kost Venorex?

Venorex lijkt je verschillende opties aan te bieden om hun crème te kopen, de standaard optie is $ 144 voor een levering van 5 maanden. Je kunt ook voor 3 maanden kiezen voor $ 119,90 of 1 maand voor $ 59,95. Houd er rekening mee dat als je voor 1 maand bestelt ze elke maand automatisch een nieuw product opsturen en het geld van je creditcard afhalen. Dit kun je wel elk moment cancelen. Alle bestellingen van Venorex zijn definitief en kunnen niet worden geannuleerd.

Venorex komt met een retourbeleid van 90 dagen dat is vanaf de besteldatum, dus niet vanaf wanneer je het ontvangt. Bovendien geven ze aan dat je gedeeltelijke bestellingen of geopende artikelen niet kunt terugsturen en zijn ze onderworpen aan een restocking kosten van $ 10 per item.

Tot Slot: is Venorex oplichterij?

Allereerst konden we geen bewijs vinden dat welk type crème dan ook zal werken om spataderen te verminderen. Ten tweede schrijft Venorex je stiekem in voor een automatisch lidmaatschap dat misschien moeilijk te annuleren is. Ten derde biedt hun privacybeleid hen de mogelijkheid je via telefoon, e-mail of snail mail te bereiken en je informatie aan derden te verkopen of te verhuren om hetzelfde te doen.

Met andere woorden: we adviseren je uit de buurt van Venorex te blijven en geen informatie op hun website in te voeren.

Als je spataderen op een natuurlijke manier wilt behandelen dan raden wij het product Varicorin aan.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie