Home Voor Hem Penis vergroten zonder operatie – alle methodes voor een grotere penis

Penis vergroten zonder operatie – alle methodes voor een grotere penis

by Frans Nieuwenhuis
Penis vergroten zonder operatie

Als we erotische films mogen geloven, hebben alle mannen een penis van minimaal 20 cm. Met hun grote en imponerende geslachtsdelen weten ze de vrouwelijke actrices in hogere sferen te brengen. Door dit soort beelden denken heel veel ‘echte’ mannen dat hun penis te klein is. Dit schept soms onzekerheid over hun mannelijkheid en het bevredigen van vrouwen.

Wat is een normale lengte voor een penis?

In de werkelijkheid is het natuurlijk niet zo dat alle mannen een gigantische penis hebben. Ze zijn er wel, maar dat is meer uitzondering dan regel. Om te bepalen wat nou precies een ‘normale’ penismaat is, moeten we kijken naar de cijfers wereldwijd. Er is namelijk een duidelijk verschil in penisgrootte tussen de werelddelen.

Voor de allergrootste moeten we in Afrika zijn. Daar zijn ze rond de 17 cm. In Azië en India scoren de mannen het laagst, namelijk rond de 10 cm. Nederland doet het zo slecht nog niet, hier zit de man er tussenin met een prima formaat van 15 cm.

Op basis van bovenstaande cijfers zou je kunnen zeggen dat het wereldwijde gemiddelde ongeveer op 14 cm ligt. Als je dus als man een penis hebt van 12 cm, wijk je niet extreem veel af van de norm.

Size does matter

Het is zeer begrijpelijk dat mannen met een penis van 10 cm en kleiner last hebben van onzekerheid. Mannen weten dat vrouwen een voorkeur hebben voor mannen met een grote penis. En ook al gaat liefde altijd voor, ook onderzoek bevestigt dat vrouwen onbewust mannen met een groter lid aantrekkelijker vinden. Helaas bezit de uitspraak ‘size does matter’, dus wel degelijk een kern van waarheid.

Voor mannen die ongelukkig zijn over hun persoonlijke penismaat, kan het een optie zijn om een penisvergroting te ondergaan. Dit kan op twee manieren, namelijk door de penis cosmetisch te verlengen of te verdikken. Beide behandelingen zijn erg ingrijpend en pijnlijk. Daarnaast is resultaat niet altijd gegarandeerd. Daarom kan het verstandig zijn om eerst de penis zonder operatie te proberen te vergroten.

In dit artikel vind je een overzicht van methodes om je penis te verlengen.

Penis vergroten met een penispomp

PenispompDe penispomp is waarschijnlijk de meest bekende techniek als het aankomt op penisvergroting op natuurlijke wijze. De penispomp bestaat uit een koker die om de penis wordt geplaatst. Deze is luchtdicht en sluit de penis volledig in. Met de pomp creëert men een vacuüm, wat ervoor zorgt dat bloed naar de penis wordt getrokken. De druk van het bloed in de penis wordt groter en zo ontstaat een erectie.

Vaak wordt om de erectie te behouden een penisring gebruikt. Deze zorgt ervoor dat het bloed in de penis blijft zitten. Eigenlijk is zo’n pomp dus bedoeld voor mannen met impotentie en niet zozeer voor mannen met een kleine penis. En toch gebruiken veel mannen dit omdat het net dat extra beetje effect kan geven.

Werkt de penispomp?

Wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van de penispomp voor het vergroten van de penis laat een gemengd beeld zien. De meeste onderzoeken tonen aan dat het gebruik geen effect heeft, terwijl er ook enkele studies zijn die een penisvergroting van enkele millimeters laat zien. Al met al geen spectaculaire resultaten dus.

Penis vergroten door oefeningen

Er zijn verschillende penisoefeningen die je kunt doen om je penis te vergroten. Op internet staan genoeg ‘penisgewichten’ te koop. Deze beloven ook van alles, maar over het algemeen geldt dat geen van de claims ooit wetenschappelijk is bevestigd.

Jelqing

Jelqing is een speciale, oud Arabische oefening om de penis te vergoten. De techniek omvat het ‘melken’ van de penis, door zacht knijpende bewegingen te maken van de basis van de penis naar de eikel. Over het algemeen wordt er van uit gegaan dat deze techniek niet werkt, maar normaal gesproken ook weinig schade zal aanrichten.

Penis verlengen met een stretcher

PenisstretcherVoor het verlengen van de penis, is er de penisstretcher. De naam zegt het al, dit is een apparaat dat de penis probeert uit te rekken. Vaak gebeurt dit door een kleine trekkracht op de penis uit te oefenen.

Werkt een penisstretcher?

Naar het effect van de penisstretcher is niet veel onderzoek gedaan. Eén van de onderzoeken die ik tegenkwam (British Journal of Urology, 2009) liet een klein effect van enkele millimeters extra lengte zien bij het gebruik van de penisstretcher.

De onderzoekers waarschuwen om het apparaat te gebruiken volgens de aanwijzing, en beslist niet langer. Als de instructies worden opgevolgd dan is de penisstretcher veilig, zo niet, dan kan er schade optreden.

Penis vergroten met pillen

Er circuleren veel pillen op de markt die beloven dat ze jouw penis groter en/of dikker maken. Deze zijn vaak erg prijzig en doen lang niet altijd wat ze beloven. Sommige doen zelfs helemaal niets. Daarom kun je als het gaat om pillen, je het beste laten adviseren door je huisarts. Zo is de kans groter dat je pillen in huis haalt die wel voor resultaat zorgen.

Penis vergroten met crèmes

Naast pillen zijn er ook tientallen merken crèmes om je penis mee in te smeren. Ook deze beloven je een langere, dikkere penis die langer een erectie kan aanhouden. De werking van deze stimulerende crèmes is echter niet wetenschappelijk bewezen. Het heeft dus waarschijnlijk geen enkel effect om crèmes te gaan smeren.

Penisvergroting: verdikken of verlengen

Steeds meer mannen kiezen voor een cosmetische ingreep aan hun piemel. Dit is vaak ofwel een penisverdikking of een penisverlenging.

Bij een penisverdikking wordt er een vulmiddel in de penis gespoten. Hierdoor wordt de penis dikker. Er zijn diverse methodes om de penis te verdikken. Het meest gebruikte vulmiddel zijn vetcellen. Deze vetcellen worden verkregen uit je eigen lichaam via liposuctie. Naast vetcellen wordt er ook vaak gebruik gemaakt van tijdelijke fillers.

Bij een penisverlenging wordt de penis niet daadwerkelijk verlengd. Een gedeelte van de penis bevindt zich in de buik. Via een operatie wordt het gedeelte wat in de buik ligt ‘naar voren getrokken’. Hierdoor lijkt de penis langer.
Er zijn maar weinig klinieken in Nederland die een penisverdikking of -verlenging aanbieden, omdat er de nodige risico’s aan de behandeling kleven en het resultaat niet altijd optimaal is. Hieronder vind je de vanaf-prijzen voor een penisverdikking bij ZKN-gecertificeerde klinieken in Nederland.

Tot slot

Mochten al deze tips niet helpen, dan kun je toch overgaan op de wat drastischere methode. Laat je wel altijd eerst goed adviseren en informeren voordat je voor de cosmetische ingreep kiest. Een penis blijft een erg intiem en gevoelig geslachtsdeel en de kans op complicaties is aanwezig.

Related Articles