Home Afvallen Trage Schildklier? – Zo Verlies Je Gewicht

Trage Schildklier? – Zo Verlies Je Gewicht

by Frans Nieuwenhuis
trage schildklier

Veel mensen hebben last van een te trage schildklier. Voor degene die deze medische aandoening heeft, is het onder controle houden van je gewicht uiterst moeilijk en een beangstigend vooruitzicht. Als je denkt dat je deze aandoening hebt of ben gediagnosticeerd met deze aandoening wordt afvallen moeilijk, maar niet onmogelijk!

De medische naam voor je aandoening is hypothyreoïdie.

Wat Zijn de Symptomen van een Traag Werkende Schildklier?

Er zijn verschillende symptomen die een trage schildklier veroorzaakt, waaronder vermoeidheid, kortetermijngeheugenverlies, pijn in het lichaam en zelfs huidproblemen. Dit is een gevolg van het feit dat je schildklier niet genoeg van het schildklierhormoon (thyroxine) produceert, daarom is je metabolisme aanzienlijk langzamer dan normaal. Dezelfde symptomen verminderen de motivatie voor lichaamsbeweging en je begint zwaarder te worden.

Zodat je weet dat het niet jouw schuld is. Hypothyreoïdie kan iedereen op elk moment in hun leven beïnvloeden. De ziekte zorgt ervoor dat je immuunsysteem gelooft dat de schildklier een vreemd iets in je lichaam is en zorgt voor de nodige antistoffen om de klier te vernietigen. Dit op zijn beurt weerhoudt de schildklier van het produceren van de juiste niveaus van thyroxine, wat uiteindelijk essentieel is om je metabolisme goed te laten functioneren.

Dus Hoe Ga Ik Afvallen?

Over het algemeen geldt op dezelfde manier waarop je gewicht verliest met een goed werkende schildklier. Een gezond en uitgebalanceerd dieet volgen en regelmatig sporten. Je kunt de gewichtstoename onder controle houden als je je aan deze regels houdt. Het is duidelijk dat je een dieetplan moet volgen dat past bij je aandoening.

Er zijn een paar belangrijke dingen die je moet onthouden bij het reguleren van je schildklier en uiteindelijk gewichtsverlies:

  • Het eerste en belangrijkste om te onthouden is om hulp te zoeken bij je arts en ervoor te zorgen dat je je medicatie op het juiste moment en met de juiste dosering inneemt.
  • Je moet een gezond dieet volgen, zodat je voldoende gezonde vetten, fruit, groenten en voeding als kokosnoot, zeewier en kruiden eet.
  • Je moet niet proberen koolhydraten drastisch te verminderen. Koolhydraten zijn erg belangrijk voor de productie van het schildklierhormoon.
  • Vermijd producten die fungeren als vetverbrander of cafeïne bevatten. Als je dieetpillen wilt proberen, moet je je richten op producten die 100% natuurlijk en veilig zijn. Als je niet de juiste supplementen kiest, kunnen ze je trage schildklier nog verergeren!

Een fantastisch product dat kan helpen bij een goede ondersteuning van de gezondheid van je schildklier is Thyrolin. Dit is een natuurlijk supplement wat veilig te gebruiken is. Een beoordeling van dit product kun je hier lezen of bestellen op https://thyrolin.nl.

Related Articles