Home Haaruitval Werken Haargroei Pillen Echt?

Werken Haargroei Pillen Echt?

by Frans
Published: Last Updated on

Hoewel haargroei pillen niets nieuws zijn, zijn pillen voor haargroei die echt werken nog maar een paar jaar oud. Wetenschappers hebben tientallen jaren lang gedacht dat de meeste haaruitval, vooral bij mannen, te wijten was aan erfelijkheid of een familiegeschiedenis van kaalheid.

Wat ze pas een decennium of zo geleden hebben ontdekt, is dat haarverlies bij zowel mannen als vrouwen wordt veroorzaakt door een verstoorde hormoonhuishouding.

Werkend van het uitgangspunt van de hormonale disbalans, hebben ze de exacte reden bedacht dat zoveel mensen dunne en kalende gebieden op hun hoofdhuid hebben. In de huidige maatschappij, met milieutoxines, slechte eetgewoonten en stressvolle levensstijl, is het niet moeilijk voor zowel mannen als vrouwen om hormonaal uit balans te raken. Hoewel de hormonale disbalans bij mannen anders is dan bij vrouwen, is het resultaat van haarverlies over het algemeen hetzelfde.

De hormonale disbalans bij vrouwen wordt over het algemeen veroorzaakt door zwangerschap, bevalling, menopauze, onregelmatige menstruatiecycli en externe factoren zoals stress op de werkplek, slecht dieet en de lucht die ze inademen. Door hun eetgewoonten te veranderen en een manier te bedenken om de stress in hun omgeving te verminderen, is dit een positieve manier om ervoor te zorgen dat ze doen wat ze kunnen om haarconditie te optimaliseren op de kalende of dunner wordende delen van hun hoofdhuid.

Het gebruik van volledig natuurlijke pillen voor haargroei is een zekere methode om te garanderen dat ze de essentiële voedingsstoffen krijgen die nodig zijn om hun hormonen in balans te brengen.

De onevenwichtigheid van hormonen bij mannen wordt meestal afgeleid van stressniveaus, externe factoren, zoals slechte eetgewoonten en milieutoxines. Hun stressniveaus en slechte eetgewoonten zorgen ervoor dat hun lichaam qua voedingswaarde uitgeput raakt van de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale haargroei.

Door een dagelijkse routine van beter eten en meer beweging te beginnen, en door aanvullende methoden te vinden om stressniveaus te verminderen, kunnen ze het proces van hormonale disbalans effectief omkeren. Om te garanderen dat ze de essentiële voedingsstoffen krijgen die nodig zijn, is het belangrijk om natuurlijke haargroei pillen te gebruiken als een manier om hun voedingsbehoeften aan te vullen.

Bij zowel mannen als vrouwen is het haarverlies direct gerelateerd aan een hormoon dat in het lichaam wordt geproduceerd, dihydrotestosteron of DHT. Wanneer hun lichaam grotendeels uit balans is, hebben vrouwen en mannen vaak de neiging testosteron te produceren.

Deze verhoogde niveaus van testosteron binden vervolgens met een ander hormoon, 5-alpha-reductase dat DHT creëert. De DHT (dihydrotestosteron) verplaats zich door het lichaam via de bloedbaan en als het in contact komt met een haar, bindt het zich aan de haarwortel.

Wanneer DHT aanwezig is in het haarzakje, stopt de haarproductie of neemt deze af en wordt het haarzakje inactief. Het haar wat vast zit aan het slapende haarzakje kan nog een paar maanden blijven zitten voordat het eruit valt of afbreekt. Wanneer het echter tijd is om met de productie van nieuw haar te beginnen, remt DHT de groei ervan af. Na verloop van tijd, wanneer niet behandeld, wordt de haarwortel permanent inactief om nooit meer nieuw haar te produceren.

Door natuurlijke pillen voor haargroei te nemen, kun je haarverlies effectief omkeren door de productie van dihydrotestosteron te remmen. Als je al last van haaruitval hebt, is het noodzakelijk om een hoogwaardige shampoo tegen haarverlies te vinden die de haarzakjes op je hoofd effectief kan uitspoelen. Door de DHT aanwezig in de haarzakjes weg te schrobben, samen met het nemen van haargroei pillen om de productie ervan te verminderen, kun je de symptomen omkeren en beginnen met de verjonging van je haar.

Top Producten voor Haargroei en tegen Haarverlies

Voor de vrouw

Locerin — Dit voedingssupplement bevat 100 % natuurlijke ingrediënten om je haar te beschermen. Met zijn rijkste samenstelling, kan het je helpen je haar op natuurlijke wijze te laten groeien en haaruitval te voorkomen.

Het supplement bevat 16 actieve ingrediënten voor zichtbare verbeteringen in de groei en het uiterlijk van je haar. Na een paar weken merk je al een zichtbare verbetering in de gezondheid van je haar.

Lees Review of Bestel Direct

Voor de man

Profolan — Is een natuurlijk voedingssupplement die ontwikkeld is om de haargroei te bevorderen en haaruitval te verminderen. Het blokkeert de productie van DHT, verbetert de bloedcirculatie, helpt de natuurlijke kleur van het haar te behouden en versterkt de haarzakjes. Het bestaat uit ingrediënten die het haar voeden, de haargroei bevorderen en de kleur en conditie van het haar verbeteren.

Lees Review of Bestel Direct

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie