Home Producten Viasil Review

Viasil Review

by Frans
Published: Updated:

Viasil is een supplement in pilvorm dat belooft de kwaliteit van het seksleven van de man te verbeteren door de bloedstroom, uithoudingsvermogen en de kwaliteit van erecties te verbeteren.

Het doet dit door middel van een geheel natuurlijke formule die bestaat uit een combinatie van verhoogde zuurstofniveaus die werken door de doorbloeding te verbeteren. We zullen dieper ingaan op hoe het werkt in de volgende sectie.

Hoe Werkt Viasil?

Viasil werkt zijn magie op een paar manieren. De belangrijkste is het assisteren van de mitochondriën en ATP-functies van onze lichaam om de productie van stikstofoxide te stimuleren, wat je het uithoudingsvermogen geeft, waardoor erecties van de hoogste kwaliteit haalbaar zijn. Het doet dit door de synergie van ADP en ATP, de twee belangrijkste energiesystemen, te verbeteren.

Het belangrijkste is dat Viasil dit alles op een volledig natuurlijke manier doet en de resultaten omvatten de toename in kwaliteit en hoeveelheid van de bloedstroom evenals de zuurstofafgifte. Dat is niet alles, want Viasil belooft ook de energie en het uithoudingsvermogen van de gebruikers te verbeteren.

De effecten van de toenemende stikstofmonoxide productie stoppen hier niet, omdat ze ook verbeteringen in vasodilatatie of dilatatie van de bloedvaten omvatten.

In combinatie zorgen deze resultaten voor je organen, spieren en vooral je penis om meer bloed erin te krijgen. In principe belooft Viasil alle problemen die mannen met erectiestoornissen hebben, op een natuurlijke manier op te lossen.

Hoe Viasil Te Gebruiken?

dosering viasilViasil werkt het beste wanneer het ongeveer 30 minuten vóór de activiteit wordt ingenomen. De fabrikant beveelt aan om elke 3 a 4 maanden een kleine pauze in te lassen, zodat je lichaam niet te veel aan het supplement gewend raakt, maar behalve dat is Viasil veilig voor dagelijks gebruik omdat het alleen natuurlijke ingrediënten bevat.

Wat Heeft Viasil Te Bieden?

Het zorgt voor sterke en langdurige erecties.

De natuurlijke ingrediënten (die we later in meer detail zullen bespreken) werken allemaal aan het gemeenschappelijke doel om de stikstofniveaus van de gebruiker te verhogen en de productie te verbeteren. De resultaten van het stimuleren van de productie van stikstofmonoxide zijn een verbetering van de bloedstroom door vasodilatatie te bevorderen, maar niet alleen dat, het werkt ook om de penslagers te ontspannen.

Dit brengt je lichaam in een staat waarin je sterkere en effectievere erecties kunt krijgen die jou zeker plezier zal brengen, maar wat nog belangrijker is, je partner.

Het biedt de gebruikers een energieboost.

De formule (die zowel granaatappel als citrusvruchten bevat) werkt om je energiesystemen voor de korte en lange termijn een boost te geven. Beide ingrediënten zijn nuttig bij het stimuleren van stikstofmonoxide en ATP, wat een andere manier is om de bloedstroom te verbeteren, waardoor je alle middelen krijgt die je nodig hebt om je seksuele prestaties te verbeteren.

Het verbetert de seksuele uithoudingsvermogen.

Viasil biedt de gebruikers die kunnen lijden aan erectiestoornissen een volledig natuurlijke en probleemloze oplossing. De fabrikant belooft zijn gebruikers (en de partners van hun gebruikers) nieuwe niveaus van tevredenheid te bieden, en doen dit door de ATP synthese aan te moedigen, wat een positief effect heeft op je uithoudingsvermogen.

Het verbetert de bloedcirculatie en vaatverwijding.

Viasil werkt zijn magie door middel van ATP en bloedvat dilatatie, met de belofte om je erecties krachtiger en langduriger te maken, wat alleen maar een goede zaak kan zijn. Bovendien belooft de verhoging van productie van het mannelijke hormoon in het algemeen een beter seksleven en ook niet onbelangrijk gezondheid.

Alternatief product: Erisil Plus

Ingrediënten

Citrus Sinensis — werkt op twee manieren, de eerste is door het verbeteren van het ademhalingsvermogen van de mitochondriën, en de tweede door het blokkeren van protonen in de mitochondriën. Op deze manier verhoogt en verbetert Citrus Sinensis de ATP-productie, waardoor de gebruiker energie krijgt wanneer dat het meest nodig is.

Dit ingrediënt wordt binnen bepaalde sinaasappels in de natuur aangetroffen, wat betekent dat het ook erg rijk aan flavonoïden is. Flavonoïden staan ​​bekend om hun vermogen om de eNOS te stimuleren, wat op zijn beurt een positief effect heeft op de productie van stikstofoxide.

Zoals we hierboven al zeiden, Viasil is sterk afhankelijk van vaatverwijding om de resultaten te leveren, en in dat opzicht is dit ingrediënt een van de belangrijkste. In combinatie met vitamine C, verbeteren ze de efficiëntie van je bloedvaten en helpen ze gezond te blijven. Dit betekent dat de erecties van de gebruikers krachtiger zullen zijn en langer zullen aanhouden, iets dat mensen met erectiestoornissen zeer zouden waarderen.

Dit is niet alles, aangezien Citrus Sinensis ook zorgt voor een toename van CO2 hoeveelheden die beschikbaar zijn voor de spiercellen van de gebruiker, wat meer uithoudingsvermogen betekent.

Granaatappel — is zeer rijk is aan nitraat en polyfenolen. Ze werken ook aan het gemeenschappelijke doel om de stikstofoxideproductie te stimuleren om de bloedvaten gezonder te maken en de circulatiekwaliteit van de gebruiker te verbeteren. De polyfenolen stimuleren ook de toename van de substraat hoeveelheid die beschikbaar wordt gesteld aan de mitochondria, waardoor het energieniveau wordt verhoogd.

Een ander belangrijk aspect van het hebben van granaatappel als een van de hoofdingrediënten is dat het een zeer sterke anti-oxidant is. Dat betekent dat het de hartfuncties verbetert doordat het de niveaus van triglyceriden verlaagt. Dit is niet de enige functie, het kan ook de testosteronspiegel verhogen, wat meer spiermassa en meer seksuele energie voor de gebruiker betekent.

Ginkgo Biloba — is de afgelopen jaren een van de meer populaire Viasil ingrediënten geworden. En terecht, want dit kruid heeft ook een goed effect op de stikstofoxideproductie en vaatverwijding van je lichaam. Door de circulatie van het bloed in het genitale gebied te maximaliseren, verhoogt het ook het seksuele verlangen.

Dit ingrediënt bevat een hoog gehalte aan terpenoïden en flavonoïden met een sterk antioxiderend effect, wat betekent dat ze de vrije radicalen en hun effect op je weefsels en bloedvaten bestrijden en het vaatverwijdende proces ondersteunen.

Een ander vaak over het hoofd gezien effect van Ginkgo Biloba is het vermogen om angst te verminderen, voornamelijk vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten. Zoals de meeste patiënten die lijden aan erectiestoornissen weten, is angst een grote factor (voor sommigen de enige factor) van het probleem. Door de angstniveaus bij de gebruikers weg te nemen of op zijn minst te verminderen, belooft Viasil het seksleven enorm te verbeteren.

Tribulus Terrestris — is een zeer belangrijk ingrediënt van Viasil. In de natuur wordt het gevonden in een kleine plant die veel verschillende namen in verschillende culturen heeft. Het is door de geschiedenis heen gebruikt als een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde om het libido en de zin in seks in het algemeen te stimuleren.

Enkele andere minder bekende effecten van Tribulus Terrestris zijn dat het de kwaliteit van het immuunsysteem verbetert en dat het een antidepressivum achtig effect heeft in studies bij muizen.

Bij mensen werkt het gegarandeerd op twee manieren: door de bloedsuikerspiegel te verlagen en de testosteronniveau te verhogen. Het resultaat hiervan is de verhoogde libido en seksuele drang die Viasil biedt. Zie ook: Eron Plus

Extract van Panax Ginseng Wortel —  is een van de meest populaire ingrediënten die worden gebruikt in alle libido verbeterende supplementen en medicijnen en om een ​​goede reden. Het bestaat al eeuwen en wordt gebruikt als afrodisiacum om seksueel gedrag van vele culturen te verbeteren, waarbij de traditionele Chinese geneeskunde de meest bekende is. Het wordt echter ook voor veel andere oorzaken gebruikt, omdat het zeer effectief is in het verbeteren van de gezondheid in het algemeen.

Dit ingrediënt staat ook bekend om zijn vermogen om stress te verminderen en tegelijkertijd je seksuele prestaties te verbeteren. Dit gebeurt meestal gelijktijdig en als een resultaat van elkaar. Dit is het geval vanwege Ginseng wortel’s hoge niveaus van ginsenosides die helpen bij het verbeteren van focus, alertheid, concentratie evenals uithoudingsvermogen en seksuele begeerte. Als dat nog niet genoeg is, is gebleken dat dit ingrediënt een positief effect heeft op het verminderen van angstgevoelens, die we al noemden als een van de belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen.

Epimedium Brevocorum, ook wel bekent als Horny Goat Weed — dit ingrediënt bekend om zijn vermogen om seksuele prestaties te verbeteren. Dit is het geval omdat het een zeer hoge hoeveelheid lacariin bevat. Epimedium Brevocorum kan werken aan het remmen van de PDE5-afgifte, wat verantwoordelijk is voor de vermindering van de bloedstroom in ons lichaam.

Door PDE5 te verminderen, krijgt de bloedcirculatie een boost. Dit is lang niet alles, omdat dit Viasil-ingrediënt ook de productie van mannelijk hormoon stimuleert en de zin in seks verhoogt, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is waarom het wordt gebruikt als een ingrediënt in Viasil.

Horny gaot weed, vergelijkbaar met ginsengwortel, wordt al eeuwen in de traditionele geneeskunde gebruikt. De plant zelf is inheems in Oost-Azië, maar wordt in de moderne tijd veel gebruikt als sierplant wereldwijd, inclusief in Nederland.

Zink — is een element dat van nature voorkomt op aarde. Het kan worden gevonden in bepaalde soorten vlees en groenten, evenals zeevruchten en in supplementen zoals Viasil. Vaak over het hoofd gezien, is dit mineraal zeer nuttig met regelmatige eiwitsynthese die de productie van mannelijke hormonen verder verbetert, wat betekent dat het een positieve invloed heeft op de vruchtbaarheid en op de voortplanting.

Een onderzoek uit 1996 heeft aangetoond dat mannen met een tekort aan zink ook een aanzienlijke hoeveelheid testosteron minder hadden dan de controlegroep. Met andere woorden, als je niet zeker weet of je genoeg zink naar binnen krijgt in je normale dieet, kan Viasil zeer nuttig zijn.

Een onderzoek uit 2003 heeft vergelijkbare resultaten laten zien, waarbij 1 persoon een verhoogde zink dosering kreeg met resultaat een sterkere zin in seks dan de testgroep. Zink heeft ook een effect op de productie van sperma, waardoor de gebruiker sterkere ejaculaties krijgt. Dit alles bij elkaar, verklaard waarom zink een hoofdbestanddeel is van suppletie op de seksuele prestaties.

ingrediënten viasil

Veel Gestelde Vragen Over Viasil

Zijn de resultaten blijvend?
Viasil werkt zolang je de pil blijft innemen. Het wordt echter aanbevolen voor gebruikers om elke 3 of 4 maanden een korte pauze in te lassen, zodat uw lichaam niet gewend raakt aan het effect dat het supplement heeft.
Zijn er bijwerkingen?
Nee. Viasil is gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en er zijn geen bijwerkingen gemeld door de gebruikers, wat betekent dat het volledig veilig is voor dagelijkse consumptie.
Wat voor resultaten kan ik verwachten?
De effecten van Viasil zijn veelvoudig; met als meest voor de hand liggende de verbeterde kwaliteit van het seksleven door krachtige erecties en seksuele uithoudingsvermogen. Viasil biedt gebruikers ook een positieve invloed op hun gezondheid in het algemeen door bloedvatverwijding, meer energie en vermindering van angst.
Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?
De resultaten zijn bijna onmiddellijk, met een aanbevolen consumptietijd van ongeveer 30 minuten vóór de activiteit.
Wat als ik niet tevreden ben met de resultaten?
De fabrikant biedt een 60 dagen niet goed geld terug garantie, waarmee hij zijn vertrouwen in het product toont zonder vragen te stellen, iets dat de meeste concurrenten niet doen.
Is Viasil veilig om te gebruiken?
Absoluut, het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten gericht op de behandeling van erectiestoornissen en voor hulp bij seksuele prestaties, zonder bijwerkingen.

Conclusie

Viasil lijkt een zeer solide product te zijn, gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zonder bijwerkingen. De resultaten spreken voor zich, evenals getuigenissen van klanten van over de hele wereld. Door de stikstofoxideproductie te stimuleren en de ATP van de consument te vergroten, werkt het om je krachtige, langdurige erecties te bieden die beloven uw leven te veranderen en ten goede te veranderen.

Het vertrouwen van de fabrikant dat wordt getoond in de geld terug garantie, laat zien hoe effectief hun product is en het meest intrigerende deel is dat de resultaten van Viasil zo duidelijk en toch zo natuurlijk zijn. De processen die het bevordert, zijn natuurlijk al in ons lichaam gaande, Viasil vindt gewoon een manier om hun efficiëntie te verhogen door middel van natuurlijke ingrediënten.

De verbeterde doorbloeding, bloedsomloop, zelfvertrouwen en verminderde angst werken allemaal in de richting van het gemeenschappelijke doel en dat is om je seksleven te verbeteren.

bestel viasil vandaag

 

Dit vind je misschien ook leuk

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste surfervaring te bieden. Akkoord Meer Informatie